Acasă Ce mai e nou Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East

Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East

973
32

Azi am jucat un joc pe PC all day long. Al doilea expansion pack al celebrului Heroes V. Jocul vine pe un DVD si a fost lansat sa sfarsitul lui septembrie.

Cerintele de sistem pentru Heroes of Might and Magic V Tribes of the East sunt…


Cerintele de sistem pentru Heroes of Might and Magic V Tribes of the East sunt:

Procesor:  2.4 GHz

RAM:  1 GB

Video Memory:  256MB

Hard Drive Space:  3GB

Functioneaza si pe Windows Vista, versiunea pe 32 de biti.

Pe sitemul meu a functionat super ok (Vista 32 biti, proc de 3,2 GH dual core, 4 giga de ram, 768 memorie video pe 384 biti – 8800 gtx), se vedea si firul de iarma, spuma creata de valuri, oglina soarelui, umbre si tot tacamu’.

Acest expansion pack, aduce lumea orcilor printre cele deja existente. Campanii noi, levele diferite, monstrii noi, vraji, artefacte. Ubisoft, creatorul Heroes of Might and Magic V Tribes of the East a inbunatatit design-ul si look&feel-ul general.

Articolul precedentToo good to be light
Articolul următorCraciunul este echivalent cu sfarsitul lumii?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

32 COMENTARII

 1. FireMan…aha,deci u cand vb despre World of Warcraft vb de fapt despre „batalia” dintre „mama” si tata:)..un pic de Heroes nu strica:)tre sa va salveze cineva in cazul in care se incing „spiritele” 😛

 2. Pe langa strategie economica, aventura si design, World of Warcraft ofera, ca si alte lumi-jocuri virtuale (de ex. LineAge2), ofera o realitate virtuala de neegalat, mai ales cand vine vorba de casatorii intre camarazii de arme, fie ei baiat si… baiat. + ca in LineAge de exemplu, dark-elfii sunt foarte frumosi si trendy, human-ii foarte masculini.

  Warcraft

 3. Robert: o sa te anunt. „Batalia” poate fi si in 3, nu este o regula sa fie numai in doi: „mama”, „tata”, poate apare si „magic boy”(printre ei), important e sa existe ceva cu care sa ne jucam:))

 4. Io There am mai jucat. E un joc online. trebuie sa iti instalezi pe PC o aplicatie si iti alegi un caracter care iti poate semana foarte mult. Intalnesti mii de oameni cu care te poti juca, poti lua masa cu ei, sa iti construiesti o casa, a lucrezi, sa mergi prin cluburi, etc. De asemenea, iti poti cumpara haine create de design-eri faimosi din joc… se spropia mult de idee de viata reala virtuala.

 5. ok. la jocul ASTA chiar ma pricep. voi publica instructiunile de joc intr-un numar viitor (numar de post).
  Mariusik, uite impart sarcinile cu Robert. Robert il invata pe Petrik … sa joce. Si eu iti dau tie.. jocul… dar nu stiu ce joc vrei. vrei numarul meu de telefon? :))

 6. Placerea cea mai mare pe care o au „oamenii mari” cand ofera unui „copil” un LEGO este aceea ca mereu din fantezia copilului si piesele LEGO iese o alta forma, mereu una interesanta. Asa ca ma bazez pe imaginatia lui si pe hotararea de a nu se lasa pagubas dupa ce MA demonteaza. 🙂

 7. PRIMUL JOC CARE MAM JUCAT PE CALC E HEROES 3 APOI MAM MAI JUCAT MAI MULTE JOCURI DAR HEROES 3 SI HEROES 5 SUNT JOCURILE MELE PREFERATE BINE IMI PLACE MULT SI GTA VACE CITI SAU GTA SAN ANDREAS SAU 3 SSAU 4 DA JOCURILE ASTEA SUN PREFERATELE MELE .
   
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here