Acasă Ce mai e nou Eveniment pentru gay si lesbiene: Locker Room la Zurich

Eveniment pentru gay si lesbiene: Locker Room la Zurich

987
0

Pentru prima data in istoria fotbalului mondial, la Zurich se va inaugura, incepand cu 6 iunie, ineditul Fan-Corner al suporterilor gay si lesbiene: „Locker Room”. Acest spatiu oficial, situat in zona centrala a orasului, cu o amplasare avand deschidere spre panorama raului Limmat, in imediata vecinatate a Garii Centrale si a palatului Bellevue, reprezinta varianta pink a „Public Viewving” (spatiul public destinat vizonarii meciurilor pe ecrane-gigant, de catre cei care nu au bilete).


„Locker Room”, aceasta locatie „place to be” pentru microbistii gay, dispune de toate conditiile savurarii nu doar a meciurilor echipelor favorite, ci si de o eleganta terasa, mai multe baruri, diverse conpetitii si evenimente specifice culturii noastre, spatii de dans si distractie, concerte si party-uri.

Programul acestei promenade va demara pe 6 iunie, cu un mega-show surpriza, si va fi accesibil pana la incheierea Campionatului European de Fotbal, pe 29 iunie.

Pentru informatii vizitati site-ul acestei locatii: www.lockerroom.ch

Organizatorii EURO2008 nu se opresc, insa, doar la aceasta surpriza. Datorita faptului ca Zurich reprezinta una din capitalele europene cu cea mai diversificata si plina de evenimente viata gay, ne pun la dispozitie detalii vizand posibilitati de cazare pentru reprezentantii acestei comunitati (cu oferte pentru toate buzunarele), cluburi si restaurante specifice, programul evenimentelor destinate acestei culturi, adresele magazinelor si centrelor spa, cinematografelor si locatiilor frecventate de gay si lesbiene…

Accesati www.fanguide.net

Articolul precedentDarkq.net a devenit domeniu cu autoritate
Articolul următorScufita Rosie – comentariu literar si analiza
Ady Vantiu, 30 ani, personalitate predominent extrovert afisata, dar melancolic introverta, ego instrainat, Abel care tanjeste dupa sinceritate si caldura umana neconditionata. Refuza sa accepte orice gen de compromisuri, actionand intr-o maniera metodica, organizata si ordonata. Vrea sa se implice emotional si sa obtina satisfactii pe plan afectiv, gasind posibilitatea esecului dezagreabila, insa foarte tolerant si empatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here