Acasă Ce mai e nou Delirio Timisoara: Masquerade Party

Delirio Timisoara: Masquerade Party

1020
9

Stiti ca nu am facut, cred, niciodata, reclama la petreceri. Dar de data asta voi face, deoarece ideea acestei petreceri a pornit de la mine. Apoi, imi place tare mult ideea. Ideea mastilor. Imi place sa nu stiu cine se ascunde sub ea. Imi place sa sap pana cand dau de piatra. Si nu numai mie. Cred ca si voua.

Asadar, Sambata, 30 Martie… in Delirio Timisoara.

Tot ce va trebuie e o masca, deoarece e obligatorie. Daca nu v-ati cumparat una (cu pene roz, fireste, haha) veti primi una la intrare.

mask

O petrecere cu masti este altceva. Vrei sa descoperi cine e in spatele unei masti? Trebuie sa ii faci purtatorul sa o dea jos. 🙂

Sounds like fun.

9 COMENTARII

 1. Petreceri de genul asta se tin de sute de ani. Zic sa ne calmam ca nu le-a inventat nimeni din Ro. Ce voia Robert sa spuna era probabil ca el a venit cu ideea organizarii unei astfel de petreceri. (ce zici, Robert, sunt bun de translator? Ma platesti?)

 2. @cristi_tm
  Cred că ai vrut să spui parti de acest fel a fost si in alt club de acest gen. Ceea ce ai spus este evident eronat pentru că acest din formularea ta „Acest party a fost si in alt club de acest gen” se referă la un anumit party, dintr-o anumită locaţie şi o anumită dată, cele identificate de către RobertG în articol.

  @RobertG
  Nu numai că aşa ai vrut să zici ci aşa ai şi zis: „ideea acestei petreceri a pornit de la mine”. N-ai zis ideea petrecerilor de acest gen a pornit de la mine.
  Doar la o citire neatentă nu se sesiza diferenţa.

  Uite aşa, am scris şi eu ca să mă aflu-n treabă, mai rău ca musca-n zăr!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here