Acasă Ce mai e nou Ca tot e la moda…

Ca tot e la moda…

972
1

Mi-am tras un blog. Am inregistrat un domeniu la godaddy.com, apoi am luat wordpress de aici apoi o tema draguta de la perfectory (initial am incercat de la site-ul mama, Templatemonster, dar idiotii vazand ca sunt din Romania, mi-au bagat un motiv ridicol ca tranzactia nu fu’ reusita, in fine…m-am obisnuit…). Am creat urgent o baza de date, am facut upload pe server, am urcat si tema cumparata, cateva setari si iaca’ blogul. 

Probabil ca ma voi tine de el si voi scrie regulat. O sa vad. BTW, oricine e liber sa comenteze, sugereze, critice. Asa cum nici voua nu va place spam-ul….nici mie nu-mi place asa ca…nu incercati. Acest blog nu va fi panou de reclama si nu voi tolera comment-uri al caror scop este promovarea altor pagini web.

Articolul următorAstept cu nerabdare…
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

1 COMENTARIU

  1. primul tau articol Robert! 😀 Eu in acel an inca eram un fan super inrait Harry Potter, nu ca acum m-as fi lasat de calitatea de fan, doar ca problemele cotidiene m-au mai moderat… FELICITARI pentru ceea ce a fost ce este si ce va fi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here