Acasă Ce mai e nou Update

Update

977
6

După cum se poate observa, în partea draptă (numai pe pagina principala) a aprut dita’ curcubeul cu top 6 cele mai HOT articole din ultimele 7 zile. Cum e calculată „fierbințeala”?

Ei bine, se calculează numărul de comentarii care s-a adăugat la un articol în ultimele 7 zile. De exemplu, in articolul Jurnalul unui homosexual… în ultimele 7 zile s-au adăugat 18 comentarii. Acel articol are în total 114 comentarii, dar s-a „reactivat” în ultimele 7 zile. Acesta este scopul acelei secțiuni… adică să arate cele mai active 6 articole din ultimele cateva zile (Grid imi sugerase o functie de genu’, cu mult timp in urma dar mnoah… am avut alte treburi :cat2: ).

Astfel, daca un utilizator/vizitator nu intra 2-3 zile, cu ajutorul acelei secțiuni va putea vedea un „sumar” al activității din ultimele câteva zile.

Bun. De asemenea am actualizat emoticoanele căci cele vechi nu mai vroiau sa apară dupa ce am actualizat tema. 😕

Enjoy!

Articolul precedentCum e să trăiești la maxim!
Articolul următorParteneriate civile pentru gay? Da sau ba?
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

6 COMENTARII

  1. Eu in principiu nu vad multa legatura intre valoarea unui articol si volumul de comentarii care il urmeaza. Mai mult, daca un articol are multa fierbinteala, poate sa fie doar din cauza ca a avut loc o mica paruiala pe postul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here