Acasă Ce mai e nou Marionette…

Marionette…

978
10

Piesa nu e cine stie ce, dar imaginile sunt binisor realizate.

Pareri?

Si ce mere verzi… 🙂

Articolul precedentViziune asupra frumosului…
Articolul următorVine o perioada…
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

10 COMENTARII

  1. Piesa nu e nici pe gustul meu, iar clipul e destul de fain, cred ca nu e facut in Romania din moment ca nu e plin de clisee oribile (desi, nu pot sa nu remarc asemanarea cadrelor cu dansatorul ala cu cele din videoclipul Adelei…nu stiu cum se numeste, dar tin minte ca avea vreo 110 milioane de vizualizari pe YouTube)

  2. Melodia este frumoasa (cam veche); clipul este filmat in Bucuresti,este copie partiala dupa Adele si un cliseu este obsesia noua de a arunca un negru in videoclipurile romanesti.

  3. nu ma plictisesc de melodie oricat as auzi-o, in schimb am observat ca in videoclipurile romanilor trebuie sa fie neaparat un iphone 😆

  4. Melodia e frumoasă, versurile sunt frumoase, tipul e superb, ea la fel, ca să nu mai vorbim S II-ul ăla care i-a plătit filmarea.

    Oricum, mă bucur că fata nu s-a aliniat cu Inna și alte parașute strânse și-nțepate-n sfârcuri ca să țipe cât mai… oltenește.

    Îmi place să văd că una de 22 de ani, educată și școlită ce-i drept, încearcă să reanimeze muzica românească.

  5. ei, nu e ca si cum ar fi tocmai originala. e cam invechita melodia, dar fata de prostiile astea de acum, cu sunete de tevi goale, e cu o clasa mai sus.

  6. Adevărul e că nu se merita să o atârne în pampersul ăla cu aripi (de dragul a 2 cadre absolut inutile), dar melodia e frumușică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here