Acasă Autori Gaybriel

Gaybriel

1093
0

Mi-am pierdut o piuliță pe când eram mic. De-atunci tot deviez în stânga’n-dreapta și dau cu capul de pereții vieții, uneori înadins. Vorbesc într’aiurea, mă pierd cu privirea în golul din ochii celor cu care vorbesc gândindu-mă la ale mele, mimez cum cânt prin casă cu caștile la urechi sau vorbesc singur.

Am 27 de ani. Mai am un pic și fac 26. Viața m-a făcut să devin un filozof de apartament, să încerc eu să le înțeleg pe toate. Probabil de-aia defulez exploziv în lucruri simple – nimicuri care mă fac să râd, de mine, de alții; prostioare copilarești care mă fac să uit pentru ceva timp de pălăvrăgeala continuă din capul meu, aia care tot încearcă să dea un sens fiecarui lucru și nu mai tace. Sunt un hibrid ciudat care-și schimbă dispoziția în funcție de … naiba știe în funcție de ce.

Poate că într-un fel nu-mi am rostul pe site-ul ăsta, dedicat „comunității gay&lesbian din România”. Provin din Ro-mânia, deși nu mai trăiesc acolo și probabil că nici nu voi mai trăi. Dar mă gândesc că din cauza asta am să am și eu rostul meu aici. Am cărat dupa mine „în afară” toată traista de răhățișuri și nemulțumiri, pumni în freză și frustrări de-acasă dar am golit-o aproape toată încet-încet. Am facut loc pentru altele, la care nu aveam cum și de ce să ma gândesc înainte sau pe care visam să le am.

Acum, mă gandesc sa dau ceva înapoi: un zâmbet, o idee, o altă perspectiva și nu aceeași veșnică frustrare. Poate îi ajut pe cei de-„acasă” să se regăsească pe ei înșiși, ori să descopere că nu sunt deloc singuri. Iar in acelasi timp sa ma ajut pe mine, să îmi aduc aminte de mine pentru că România m-a făcut să mă uit.

Am ales DarkQ pentru că la un moment dat, când m-a cuprins într-o noapte o curiozitate fantastică să văd ce mai fac gayii din Romania (faceam un research pur tehnic) am dat peste acest blog și n-am reușit să mă culc până nu l-am citit tot. Are calitatea asta și sper ca adăugându-mă și pe mine la lista de autori sa dau nopti și mai albe decat a mea altora ca mine. Și mai e și un „băi, chiar nu știu ce dracu’ m-a apucat pe mine să scriu”. Habar n’am.

Asta simt

PS: Ma puteti contacta direct la gaybriel [at] darkq.net

Articolul precedentOk, take me …
Articolul următorFunhouse
Ma cheama Gabriel. Unii. Altii pe meleagurile pe unde sunt ma cheama Gaybriel. Il aleg pe ultimul ca suna asa, cheesy (branzos), cu dublu sens si oricum m-am obisnuit cu el. Probabil ca ai mei au ales numele asta in cunostinta de cauza; stiau ei ca suna bine in engleza. Sau la misto, mai stii… Am asa, vreo 27 de ani, merg pe 26. Imi duduie mintea numai prostii. Nu le debitez tot timpul, ma mai amuz numai eu in sinea mea, astfel incat cateodata par foarte serios, cateodata un filozof nedescoperit, alteori un activist inrait, cateodata un oarecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here