Acasă Autori FirstLine

FirstLine

1052
6

Cum am ajuns eu pe DarkQ? Google-ind ceva despre gay. Mi-a plăcut cum se scrie, ce teme tratează. Consider că am și eu niște chestii de zis și pentru a mă face „auzit” am început să scriu aici. Cel mai mult îmi place, că e un blog gay colectiv. Asta chiar e o treabă foarte bună. Suntem mai mulți și putem să tratăm mai multe teme, fiecare în stilul lui.

Eu unul sunt cam agresiv uneori, știu asta, mai dau și-n vulgar, știu și asta, dar cred că sunt lucruri care mă fac și pe mine „la fel de unic” ca și ceilalți care scriu aici. Nu vă place? Săriți peste. Consider că sunt unele lucruri, care efectiv nu merită să fie tratate cu delicatețe.

Sunt lucruri care se întâmplă la ordinea zilei în așa zisa comunitate LGBT din România, lucruri, care sunt majoritar ridicole și penibile. Nu spun că ele nu au loc și-n alte țări, dar eu nu stau în alte țări. Trăiesc în România și vreau să văd că evoluează niște treburi pe-aici. Dacă toți am sta cu manșete dantelate și cu Kant în față, nu am mai face nimic. Pe undeva mai e nevoie și de ceva vehemență și determinare.

Puteam și eu să scriu despre „floricele pe câmpii”, dar nu aș mai fi schimbat nimic astfel. Pe când așa, cu felul meu brutal de a spune adevărul, irit, enervez și oblig la reflecție. Tendința generală este de refuz, de negare și chiar isterizare. Dar scopul meu este atins. După ce se calmează nițel spiritele, se pot întrevedea intențiile mele. Tot ce fac eu este să scutur mizeria. Invariabil, toată lumea este împroșcată.

Dacă nu mai vreți, atunci nu mai faceți mizerie și FirstLine nu mai are cu ce să vă murdărească. Nu scriu pentru a atrage comentarii, ci pentru a provoca. Provoc pentru că vreau o schimbare în bine!

Articolul precedentPersona non grata
Articolul următorg r i d
Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

6 COMENTARII

  1. Apreciez duritatea ta si modul in care ai creonat-o, tutul ar trebui sa capete o intorsatura radicala in viata asta de ….gay… nu trebuie sa se faca asemenea discriminari unii dintre noi oameni „normali” poate ca avem greseli mult mai mari de cat un gay…. „nu judeca o carte dupa coperta”. Si imi permit sa ma repet cu aprecieri asupra gandirii emancipate si al tupeului de iesi cu ceva dur si in acelasi tim delicat cuvant de spus sau mai bine zis de a provoca o avalansa undeva sau un cuvant important de zis in romania… si eu sunt dur din anumite privinte imi place sa apreciez un cuvant bine punctat intr-o fraza la locul ei. Inca odata felicitarile mele si sa auzimi numai de bine. Stima si rezpect

  2. eu am gasit site-ul asta in acelasi mod ca tine…si am zis hai sa scriu si eu pe aici cate ceva, doar aveam experinta de pe alte site-uri si bloguri (avand chiar si un blog personal unde scriu toate aberatiile posibile neinteresante). Rezonez cu tendinta ta de a gandi…imi place sa scutur mizeria chiar pana la extrem, chiar sunt criticat aspru ptr treaba asta…dar ce sa-i faci, viata nu este roz!!!

  3. Si cam ce ai schimbat in lumea Gay din Romania de la data acestui articol si pana in prezent ?
    Uneori este bine sa dai si exemple, poate ca ne vom inspira si noi din ceea ce ai facut tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here