Acasă Autori FireMan

FireMan

1091
0

Eu?
Știți care este cel mai folosit cuvânt din lume?  ”EU”. Au demonstrat-o companiile de telefonie din lume, nu spun eu asta.
De ce nu este toată lumea fericită dacă pe toți îi preocupă atât de mult ”EU”?
Nu sunt aici să spun cine sunt eu. Fără să vreau însă, m-am descoperit oricărui cititor prin ceea ce scriu și prin ochii lor, m-am descoperit fărâmă cu fărâmă și pe mine. Nu sunt nici pe departe aproape de a mă cunoaște, dar sunt cu atât mai aproape cu cât reușesc să ajut și să mă ajut astfel și pe mine, în oricare zbatere de gânduri.

Sunt aici ca să încerc să adaug o undă de umanitate și lumină în umbrele ce se creează în mintea unui om și în mintea mea prin etichetele atât de roase de vreme pe care le-a manipulat PREA mult societatea. Sunt aici să mă cunosc pe mine și să încerc să ajut pe alții măcar cu cel puțin un sfat, fie el jignitor sau din topor.
Sunt aici (și scriu din când în când) ca să ajut, pe cine e interesat, a ști că un gay sau un bisexual este în primul rând om, și poate fi nu orice fel de om, ci unul care simte, gândește și trăiește la nivele mult mai mari decât se credea până acum.

Sunt aici pentru că m-a fermecat ceea ce a exprimat administratorul blogului acesta (RobertG) atunci când citeam primele rânduri, atunci când citind, mă recunoșteam în multele imagini pe care le înșira alandala într-un mod pitoresc și pueril.

Îmi place să fiu copil, să modelez (nisipul și oamenii), îmi place să am liniște (cea a mării și a unui caracter frumos), îmi place aerul curat (și sufletul curat), seninătatea (cerului și a ochilor),  joaca (în și din nisip și oameni), tinerețea (trecătorilor și a minții), prospețimea (aerului și a simțurilor), dezmierdările (apei, soarelui și ale iubitului).

Articolul precedentg r i d
Articolul următorPe loc! Fii gata! START!!!
Cine sunt eu? Sunt un fel de paparazzo. Caut imagini cu care să îmi decorez pereţii camerei în care zăbovesc singur sau "singur". Imagini dragi, care să îmi trezească sentimente dintre cele mai frumoase atunci când imi plimb gândul peste ele. Poate sunt egoist. Vreau să le strâng pe toate şi să nu ofer nici una. Obişnuiesc să cred că nu sunt mai înţelept decât majoritatea pentru că nu se cuvine să ne judecăm judecătorii. Mă hrănesc cu oameni, îi consum, pe ei, visele lor, gândurile lor si apoi rămâne clişeul. Poza. Eu nu hrănesc pe nimeni, decât atunci când o fac fără să vreau. Nu îmi plac predicţiile, regulile, planurile, repetările, banalul, deşi fac parte din rândul lor sau trăiesc înconjurat de ele. Îmi place să visez şi să pictez ceea ce visez. Când cineva are curajul să viseze cu mine... atunci e frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here