Am început ziua într-un mod de-a dreptul încântător! Prietena mea cea mai bună mi-a făcut o surpriză minunată, şi anume atât de mult doritul şi aşteptatul album al adoratei mele Sarah Brightman: Symphony!

Albumul conţine 13 piese, cărora Sarah le-a dedicat 4 ani de muncă asiduă. Valorile lumii muzicale contemporane, cu care a colaborat Sarah sunt Andrea Bocelli, Paul Stanley, Alessandro Safina şi Fernando Lima. Duetele sunt strecurate oarecum simetric printre celelalte melodii.

Sarah Brightman - Symphony


Symphony îmi transmite eternitate, plenitudine, desăvârşirea 2ului! Melodiile sunt încărcate de viaţă, ritmul pulsează efectiv. De la maiestuasele Fleurs du Mal la îndrăgostita Pasión, Sarah îmi duce sufletul într-o călătorie celestă şi apoi mă aduce înapoi acasă.

Albumul ei trimte la ideea de plenitudine tocmai pentru că n-are început şi nici sfârşit. Ultima piesă se încheie cu acordurile primei melodii, care se contopeşte cu a doua… Fiecare piesă e o capodoperă! Este absolut echilibrul perfect. Vocea, versul, instrumentul şi sentimentul oferă un spectacol desăvârşit pentru adevăratele spirite înalte!

Merci, draga mea! Să ai o zi minunată! Te pup.


Alte articole scrise de același autor (FirstLine):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

FirstLine

Un male bitch uns cu toate cremele, greu impresionabil, alergic la prostie şi prost-gust, gay până-n vârfurile unghiilor, vertical şi după cum s-a mai zis cu sânge-n p**ă. Nu vă place de mine? Treceţi mai departe!

Comments

 1. Robert G.    

  FireMan: ma bucur ca iti plac melodiile tipei. Si mie imi plac cateva. :) La piesa Pasión, am pus odata si videoclipul, cred ca iti mai aduci aminte… :)

  Loxor: Vreau si eu CD-ul. Poza copertei este de asemenea „a la Sarah”.

 2. iulia    

  Lucrurile cu adevarat valoroase se construiesc in timp, cu rabdare,cu ajutor din partea celor facuti pe acelasi „tipar”,subtil, si mai ales cu lejeritatea realizarii acelui ceva ce te defineste.

 3. Luxor    

  Evident că primeşti albumul, Robert!
  Subscriu, Iulia!

 4. Robert G.    

  Iulia, ce este „un lucru valoros”? Un album? O prietenie? O casnicie? Bani?

  Mereu aud de acesta „valoare” pe care o vedem in anumite lucruri. De ce tindem sa acordam valoare? De ce suntem „vrajiti” de lucruri valoroase?

  Il rog pe Domnu’ Viceprimar, sa ne lumineze, asa cum numai el stie s-o faca.

 5. iulia    

  Poate fi si un album, si o prietenie, si o casnicie si o suma de bani. In functie de perceptia fiecaruia si modul in care isi „conjuga” viata: dupa a „a avea” sau „a cunoaste”, „a intelege”, „a construi”…O valoare este un lucru (nu in sensul de obiect) trainic, care iti poate oferi un punct de referinta sau unul de sprijin.

 6. ANDUTZU    

  Ceea ce face un lucru valoros este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu il faci……

 7. Luxor    

  Pt. că ceea ce ne vrăjeşte de fapt cu adevărat e complexitatea simplităţii adevărului absolut.

 8. robert-bulangioaica de cluj    

  era sa juisez la citirea acestei cronici. cat patos d-le:) O sa ii dau un try sa vedem , sa vedem….

 9. Petryk22    

  Poate imi dati si mie o copie a cd-ului fantoma 😆 pardon pirat :p

 10. Luxor    

  Poate că nu. Eu nu cumpăr falsuri.

 11. Senseless    

  :)))mai,mie imi tot vine sa rad..evident,nu din cauza articolului,care imi place,ci de „completarea” ulterioara (commenturi):)))

 12. Senseless    

  Petrik,Luxor s-a nascut originala si nu va muri o copie:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *