Azi am citit un mic articol pe blogul unei cunostinte mai vechi, din Cluj. Pe site-ul sentimente.ro, pe care banuiesc ca multi dintre voi il stiti, la categoria „Preferinte sexuale” apar trei posibilitati:

1. Normal(a)

2. Homosexual/lesbiana

3. Bisexual

Deci, prima optiune este cea normala, restul sunt anormale, sau cum?

Sentimente anormale

„Indivizii astia sentimentali mai au si un parteneriat cu mega-overrated dr. Andrei deci, ai zice ca sunt de buna credinta. Stii cum e cu dr. Andrei asta zice el cuvinte frumoase si mestesugite dar pe la spate, pe la spate probabil il doare undeva ca endorseaza un site care defineste „preferintele sexuale” ca normale si homosexuale/lesbiene si bisexuale. Trecand peste minima eroare din cuvantul preferinta in locul cuvantului orientare si ajungem la heterosexualul – normal, homosexualul – anormal si probabil bisexualul – putin deraiat de pe sina (probabil mai are sanse)”, spune R. pe blog.


Alte articole scrise de același autor (RobertG):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

RobertG

Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Comments

 1. Petryk22    

  Avem si noi Andrei-ul nostru :p Cand eram mic :) aveam si eu un cont acolo acu cred ca l-au sters :p Faza cu selecteaza tot e foarte interesanta cum ii zicem la acea persoana care selecteaza tot sau mai grav se deselecteaza complet 😆

 2. grid    

  deci~

  iara trebuie sa lamuresc lucrurile.

  homosexualitatea NU este un lucru normal. in aceasta privinta se aseamana cu „normalitatea”, care nici ea nu este un lucru normal.

  primii anormali din lumea asta au fost cei care, nitam-nisam, au inceput sa se creada „normali”, crezandu-i pe ceilalti anormali. moralitatea e buba; efectele moralitatii sunt doar „collateral damage”.

  din faptul ca nu e normal sa fii „normal” nu poate fi, evident, trasa concluzia ca anormalitatea trebuie sa devina noua regula si noua „normalitate”. de aici si ideea ca homosexualitatea, o data promovata si sustinuta (pe diferite cai), isi pierde caracterul natural si spontan si devine o noua cutuma, o moda, un „alternative lifestyle”, sau mai stiu eu ce altceva care vrea sa introduca normalitatea pe usa din dos, adica acolo unde nu isi are locul.

  homosexualitatea era, o data (nu chiar foarte demult) un teritoriu „normality-free”. si era mai bine asa. mi se pare normal ca, atata timp cat ne dorim ca populatia sa accepte homosexualitatea ca un comportament sexual „normal”, multi oameni sa se inece, precum la prima tigara fumata, pana ce reusesc sa inghita conceptul.

  asa ca nu va luati de dr. cristian andrei care e un exemplu viu al felului in care, chiar si atunci cand gresim, avem dreptate.

  8)

 3. Robert G.    

  Petryk22: multisexual sau asexuat.

 4. Zino    

  Cu toate că deselectarea tuturor itemurilor te-ar face asexual, selectarea tuturora e problematică şi nu cred că rezultatul ar fi un multisexual…. adică sa ai mai multe sexe??!! Întrucât bisexualitatea defineşte deja o persoana cu dorinţe sexuale multiple şi în cazul acesta numărul maxim de orientări sexuale simultan posibile.

  Într-adevăr, de obicei când văd şi eu aşa ceva sunt puţin indignat (legat de normalitate/anormalitate în analogie cu heterosexualitate/homosexualitate). Însă faptul ca a considerat heterosexualitatea normala nu înseamnă implicit ca (ar fi considerat) homosexualitatea şi celelalte sunt anormale.

  Probabil că raţionamentul că ceea ce e firesc şi întâlnit în mod obişnuit e normal, în cazul de faţă heterosexualitatea.

 5. Petryk22    

  In ziua de azi k si in cea d ieri se poate orice 😛 ceea ce e bine yo raman anormal :-)

 6. ANDUTZU    

  Nu stiu cum/ce cand am fost cand eram mai mic, dar si acuma sunt normal…normal gay!!

 7. Petryk22    

  Cat de mic era,i andutzule:p

 8. robert    

  eh faza asta cu deselectarea tutturor optiunilor nu mi-a sarit in ochi. Intr-adevar te face aexuat:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *