Salut,

Am şi eu o rugăminte la voi. Am o prietenă care este an terminal la asistenţă socială şi şi-a ales să îşi facă licenţa pe gay, ca să zic aşa. Dacă este cineva din Sibiu şi ar dori să o ajute, sub protecţia anonimatului, dau o bere :)

Are nevoie de 10 persoane, una am fost eu, aşa că mai rămân încă 9 locuri.

Ar dori cineva să dea o mână de ajutor?


Alte articole scrise de același autor (TLC):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

TLC

Comments

 1. Michel-Angelo    

  In cazul in care nu gasiti destui voluntari in Sibiu poate ar putea sa ia in considerare si varianta interviurilor/chestionarelor online

 2. R10    

  Am sa mai adaug doar ca interviul/chestionarul dureaza destul de putin, ca datele sunt confidentiale si ca o sa le folosesc doar in scop academic, dupa care vor fi sterse. Nu ar fi compromis nimeni.

 3. itsfriday    

  Eu unul sunt dispus sa completez chestionare … insa as vrea sa stiu si titlul licentei. Nu as vrea sa aflu ca sunt dovada vie intr-o lucrare de licenta care sustine ca: gayi sunt responsabili pentru: nazism, uraganul Catrina si ca agreseaza straight-guys pe FB.

  Glumesc, insa ar fi si acesta un pas … :-)

 4. Ferudin    

  Uuh,mi-ar face placere sa fac parte din grupul celor 10 norocosi,poti conta (si) pe mine.

 5. R10    

  Titlul licentei e „Riscurile cu care se confrunta persoanele homosexuale”. Eu sunt pro asa ca garantez ca nu sunt sanse sa fie nimeni jignit si intrebarile sunt cat se poate de normale si de simple. Dati-mi un add pe raluka_10@yahoo.es si vorbim mai multe. Sau daca vreti alta modalitate sa vorbim, spuneti. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *