Voi cei 2-3 care mai aprobati comentarii va rog sa aruncati si o privire asupra continutului lor. Blogul acesta e o parte infima din mine. Aici am asternut ganduri. Sincere. Nu am nevoie de comentarii cretine. Deci, fara numere de telefon, comentarii care nu au legatura cu postul, id-uri de messenger, comentarii in care […] e folosit mai des decat ar trebui sa fie literele…s.a.m.d. As recomanda cu caldura alte bloguri gay in acest sens… mediocritatea intotdeauna i-a unit pe oameni.

Eu nu ma distrez distrez asa… e ca si cum te-ai fute cu oricine doar de dragul de-a te fute. Deci, de acum incolo, voi lua asupra-mi marea (mi-e dor de sare…) povara de a-mi aprob singur comentariile la post-urile scrise de mine.


Alte articole scrise de același autor (RobertG):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

RobertG

Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Comments

 1. Ileana    

  Buna ziua,

  Am initiat o petitie pe care poate vrei sa o semnezi si sa o dai mai departe. Multumesc.

  Iata link-ul.

  http://www.PetitionOnline.com/Dreptgay/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *