shadow

Multi mi-ati scris (ma simt foarte important din acesta cauza :) ) sa vad ce dracu’ se intampla cu globu’. Globu’ e bine, merci. Are o baza de date imensa, ceea ce necesita si resurse pe masura. Asta a fost mereu buba. Si sa fiu onest, nu arunc bani fara sa am niciun castig. Imi pare rau sa spun asta, stiu povestea ca e de suflet, mai citesc si eu din cand in cand ce debitam cu ani in urama. Nici nu imi vine sa cred ca au trecut 10 ani de cand povesteam ce misto e la mare cu iubirea vietii mele. :))))))

Asadar, se baga careva cu mine la server care sa nu mai lase loc de downtime-uri?

In fine, nu cu asta voiam sa incep, ci cu altceva:

Voi astia, copiii, generatia tanara… sa stiti ca noi astialalti, vrem sa citim frumos. Nu mai aruncati titluri demne de retelele de socializare, lasati englezismele dracu’ ca asta e un site in Romana. Titlul oricarui articol ar trebui sa reflecte cumva despre ce este articolul acela, astfel incat vizitatorul sa isi dea seama, sa intuiasca pe ce da click.

Sper sa nu luati in nume de rau ce zic, dar asta e parerea mea si sunt sigur ca si a altora.

Deci, luati amine. Oricat de frumos ar suna in engleza ceva, tot mai inaltator de spirit e romana.

P.S.: Grid, Alex si restu… va pupa nenea!!


Alte articole scrise de același autor (RobertG):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

RobertG

Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Comments

 1. grid    

  A fost mort puțin, mă bucur că l-ai resuscitat :) Unele lucruri nu pot să moară…

  Subscriu la cerințe și-i rog la rândul meu pe autori să aibă grijă de grădina cu morcovi :) . Nu vă grăbiți să-i scoateți din pământ, lăsați-i să se hrănească și să mai crească. Altfel, pe tejghea o să fie mai mult frunze… și-ar fi păcat să ne irosim potențialul.

  Considerați prin urmare pușculița deschisă și purcedeți cu încredere la îngrășatul porcului, ca să poată și Globu’ să respire în voie.

  Vă pupă și unchiu’,
  😎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *