shadow

L-am mai vazut de cateva ori, dar nush’ ce-mi veni aseara, si m-am uitat iarasi. Presupun ca toti l-ati vazut. Daca nu, e musai sa-l vedeti.

Mai jos, scena care mereu imi da fiori. Exceptionala din punctul meu de vedere.


Alte articole scrise de același autor (RobertG):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

RobertG

Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Comments

 1. Sadlove    

  Un film exceptional,pot sa spun ca o capodopera,l-am vazut de cel putin 2 ori si l-as revedea oricand.O femeie in adevaratul sens al cuvantului!Nota 10!

  P.S:Un alt film care m-a impresionat si pe care l-as viziona cu aceiasi placere si a mia oara: http: //www.imdb.com/title/tt1094661/

 2. unandrei    

  Filmul ăsta mi-a cam diluat din imaginea idealizată pe care o atribuiam lui Edith Piaf! E bun, dar nu vreau să-l mai văd, pentru că vreau să mă gândesc la ea așa cum o făceam înainte de a vedea filmul! Oricum, scena asta e cu adevărat impresionantă, Hymne à l’amour,o face totală! :)

 3. RobertG    

  Dap. Faza e ca niciun artist nu cred ca a avut sau are o viata fericita. Sub masca care zambeste in fata unui public de cele mai multe ori se ascunde OMUL care e cam distrus de faima.

 4. CM    

  Unul e distrus de faină, altul e distrus de anonimat. Pţini oameni au viaţă fericită, anume cei înţelepţi. Artist sau asamblator la bandă, ai o viaţă bună dacă ai minte să te bucuri de ce ai, să îţi stabileşti scopuri rezonabile şi odată atinse, să-ţi iei răgazul să te bucuri de reuşită înainte de a porni spre nivelul următor.
  Vaai ce distrusă a fost de aflarea veştii. Mda, dacă n-ar fi fost asta probabil că peste un an s-ar fi plictisit şi ar fi divorţat, sau ar fi înţeles că o foloseşte şi ar fi divorţat, sau n-ar mai fi suportat bătăile şi ar fi divorţat…

 5. cristymaykei    

  Toti, dar absolut toti, avem nevoie de dragoste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *