No menu items!

Mister Gay Romania 2010: Lupta dintre cei mai frumoși gay din țară!

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Nu am scris până acum despre Mister Gay România din rațiuni pur practice dar iată că m-am hotărât să contribui și eu cu câteva rânduri despre acest mare eveniment, atât de mediatizat în toată presa, TV, satelitul intergalactic și alte medii.

Voi începe prin a vă informa că Mr. Gay România 2009 a fost un anume Andy Claudiu. Așa, Andy cu y. N-aș putea preciza care e numele de familie. Cred că “Andy” este. Frumosul homosexual român a participat la Mister Gay Europa care s-a ținut tocmai la Oslo. Românul a obținut și o mențiune mică, mică, mică… și a fost așteptat pe aeroport de reporteri. Ok, era doar o blondă rătăcită, dar mnoah, finally. Pană la urmă contează să participi, nu să câștigi… nu? Sau cum era?


Mister Gay Romania 2010 are ca scop, citez de pe site-ul oficial:

Mr. Gay Romania are drept scop numirea barbatului gay din Romania la superlativ. 

Castigatorul concursului va fi cel dintai barbat gay, nu doar in ceea ce priveste infatisarea, ci si inteligenta, talentul si spiritul civic.

Așadar, Mister Gay Romania 2010 poate chiar să reinventeze istoria deoarece fericitul câștigător va fi… cel dintâi bărbat gay. Întrebare de 5 puncte: Cine era cel dintâi bărbat gay? Răspuns: Nu era nimeni da’ asteptăm cu înfrigurare. 🙂

Drept dovadă că se pune preț și pe intelijență la orice concurs de Mister (ceea ce personal văd ca pe un gând măreț…), postez și următorul video. Tipu’ e Voicu Panzar si concureaza la Mister World din Coreea de Sud.

Frumoasă cutiuța.

Revenind la oile noastre, faza cu talentul și spiritul civic… trebuia să cânte săracii concurenți? Sau să picteze ceva? Să ude pomii proaspăt plantați? Da? Că io numa’ nu pot asocia probele (defilarea în costum de club, o prezentare de maxim trei minute, defilarea în costum de baie) impuse de prestigiosul juriu cu telentul și spiritul civic. Mă poate ajuta cineva?

Lasând gluma la o parte, organizatorii Mr. Gay Romania 2010 promit să selecteze dintre cei care s-au încumetat sa participe, pe cel mai arătos, sexi, inteligent și sufletist gay. Poate la suflet se referă spiritul civic. Hmm?

Participanții, 20 la număr sunt următorii (sursa e același site oficial, mai sus menționat):

[nggallery id=6]

Am rămas copleșit de frumusețea izbitoare a toturor bărbaților participanți la Mister Gay Romania 2010. Într-adevar Romania are niște oameni minunați, cu spirit civic (mă apropii încet de înțelesul adevarat) și cu o părere foarte bună despre ei înșiși.

Ok, toate bune și frumoase cu Mister Gay Romania 2010: slăbit, nemâncat nimic, sală, implant de păr, implant de dinți si alte cele… dar lupul ceu rău pândea după boscheți… și SHOCK:

După o săptămână întreagă de probleme ce au apărut în legătură cu ediţia 2010 a Mister Gay România, organizatorul principal, omul de televiziune Doru Iuga, şi-a anunţat retragerea.

… potrivit Ancelicuss.

Cine este Doru Iuga? Nu se știe cu exactitate, dar ce importanță mai are atâta vreme cât îi om di televiziune. Pe Google nu am găsit mare brânză… decăt un domeniu cu numele lui care nu duce nicăieri ca e expirat, câteva poze, apariții OTV cu Naomi și niște declarații în care dezminte că ar fi gay. Dar cineva se pare ca fusese mai inspirat și facuse un screenshot:

[nggallery id=7]

Bineînțeles… freamăt mare în comunitatea LGBT, telefoane, s-a dus vorba peste șapte mări și șapte țări… pâna la PSI Romania:

După renunţarea organizatorului principal de a se mai implica, pe ultima sută de metrii se încearcă acum salvarea concursului Mister Gay România 2010. Echipa “Eu sunt! Tu” a PSI România a anunţat astăzi că a decis organizarea evenimentului, aşa cum era programat iniţial pe 1 mai la Predeal, iar cei 12 finalişti vor fi supuşi unor probe de concurs. Defilarea în costum de club, o prezentare de maxim trei minute, defilarea în costum de baie (unde va conta atât aspectul fizic cât şi şarmul, siguranţa de sine şi prestanţa) şi un scurt interviu pe teme legate de viaţa LGBT în România sunt probele în urma cărora, cel mai bun va reprezenta România la finala europeană de la Madrid.

Mister Gay Romania 2010, încotro?

Dar asta nu e tot… pentru că în timp ce PSI România încerca din răsputeri să resusciteze marele eveniment, o banda de huligani răufacatori din Brașov au anunțat că vor atenta la pudoarea participanților la Mister Gay Romania 2010, potrivit aceleiași surse – Angelicuss News.

Însă acum, aceştia (n.r. PSI Romania) sunt presaţi de ameninţările venite din partea unui grup de persoane din Braşov care au anunţat că au de gând să distrugă evenimentul şi pe toţi cei prezenţi.

Acelaşi grup de persoane au făcut ameninţări într-o manieră identică şi în noiembrie 2009 organizatorii concursului naţional Miss Travesty Romania desfăşurat la Cluj-Napoca.

Cârcotașul DarkQ a sunat la numarul de telefon afișat pe pagina de contact a site-ului oficial mister gay Romania 2010, și i s-a spus că de fapt mult așteptatul eveniment LGBT nu se va mai ține deloc.

Așadar, din nefericre pentru concurenți Mr. Gay Romania 2010 dar și pentru spectatorii care și-au luat deja belet la cușetă spre Predeal (inclusiv eu și alți câțiva care mențin acest splendid blog gay 100% românesc) ediția din acest an a prestigiosului cuncurs s-a anulat. Ne pare extrem de rău. 😥

Sau uite… putem să ne vedem la Predeal și așa fară concurs. Ne prefacem că este concurs de v-ați ascunselea. Merge?

Întrebarile care se ridică sunt: de ce și-a anunțat retragerea Doru Iuga? Apoi, cum de a ajuns acest… Doru Iuga să organizeze un eveniment așa de măreț ca și Mister Gay Romania 2010? De ce PSI Romania nu a reușit să resusciteze evenimentul? Ce se va intampla cu banii primiti din strainatate pentru acest proiect? Cine sunt bagabonții din Brasov care amenință fiecare eveniment al comunității LGBT românesti? :mrgreen:

Update: Ok, azi am luat legătura și cu băietii de la PSI Romania și am cerut mai multe informații depre implicarea lor în derularea Mr. Gay Romania 2010 și îmi răspunde o domnișorică care nu era în măsură să îmi ofere informații. Până la urmă am reușit să dau de Raseș și ATENȚIE Mister Gay Romania 2010 se va ține la Predeal pe 1 Mai, așa cum fusese prestabilit. Good job PSI Romania?

But… the mighty Accept… nimic, nimic? Sau sunt ocupați cu GazFest GayFest 2010?

Previous article
Next article

28 COMMENTS

  1. M-am delectat cu articolul tău în timpul cafelei de dimineață. E chiar plăcut să-ți începi săptămâna râzând.

    Nu știu de ce, dar chiar nu mă mir că toată prostia asta a rămas suspendată, însă până la urmă e spre binele imaginii logo-ului LGBT (aplicat României, desigur).

    Ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru cei care “organizează” (sau vor să “organizeze”) aceste evenimente. E clar și limpede că habar n-au ce-nseamnă să organizezi un eveniment. Eiiii… Acum dacă tot ce și-au propus a fost să facă circ, felicitările mele!

    Dacă însă ar fi fost vorba de o inițiativă serioasă (cu spirit civic!), probabil că lucrurile ar fi decurs cu totul altfel.

    Iar Mr. Gay se presupune că ar trebui să fie un concurs de frumusețe (exterioară) totuși, ori bravii ostași cu care “organizatorii” defilau pi bulivaru on-line și vroiau să plece la luptă, nu posedă artileria necesară.

    Părerea mea… De gustibus non est disputandum!

    Apoi despre oameni de televiziune?! Parol, mon cher!

  2. eu cred ca la noi a participa la un astfel de con-cur-s e o proba de curaj decat de frumusete.
    Chiar asa cine sunt d-le bagabontii aia din Brasov? Cu cat ii poti avea de la feriboata?:)

  3. Foarte interesant, nu ştiam că deja se ţine şi Mr. Gay 2010… . Oricum, pe unele de personaje le (re)cunosc, ceea ce îmi adânceşte mâhnirea.

    Să fiu sinceră, credeam că e vorba de MISTER. Adică, mister… mister, stiti voi. Miss gay e în Brazilia, cineva să anunţe şi concurenţii… .

    Şi da, am râs cu lacrimi. Mulţumesc, Robert!

  4. Să mai menţionez că PSI-ul acesta altruist ar trebui să îmbrăţişeze un pic DEX-u`?
    Poate prinde drag de el …

    • Ei, lasă ca oricum merită din plin felicitări pentru inițiativa de a salva Mister Gay Romania 2010, cu toate că nu erau obligați să o facă. Pe bune. Good job.

  5. Si totusi concursul are loc. Deci nu este anulat, am vazut ca ai facut si tu update.

    Cum zice Robert Varga, este mai mult un act de curaj. Este foarte usor sa vorbesti de punctele slabe ale evenimentului, da sunt vizibile insa daca nu comunitatea promoveaza actiunile din interior atunci cine o poate face? Robert ma asteptam de la tine la o atitudine mai pozitiva chiar daca in momentul de fata nu este vorba de asa ceva. Ai gramul tau de dreptate. Organizarea din acest an lasa mult de dorit.

    “Am rămas copleșit de frumusețea izbitoare a toturor bărbaților participanți la Mister Gay Romania 2010.” Nu esti putin ironic si rau? Priveste bine pozele… Sunt convinsa ca macar 2 persoane din lista participantilor au trecut prin patul tau sau ma rog, tu prin patul lor.

    O zi buna iti doresc, timisoreană! 🙂

    • Oana (sau whoever you are), în momentul în care există un așa numit site oficial, care nu se știe cui aparține dar are numere de telefon pe pagina de contact… unde dacă suni ți se spune că evenimentul e anulat ce să scriu? Am scris așa cum stau lucrurile fară broderii și curcubee. Nu crezi că și așa în România este un obicei deja de a acoperi minciunile (vezi faimosul caz Les Folies Scandal), snobismul, prost gustul și indiferența cu mătase fină, fină ca să dea bine la public?

      De exemplu, Serile Filmului gay, Miss Travesty și alte evenimente care vizează comunitatea gay românească sunt facute în așa manieră încât omul simplu (ca mine, ca tine) să se poată informa, adică există o anumită transparență. Nu? Dar din păcate în cazul Mister Gay Romania 2010… ba se ține, ba nu se mai ține, vin bagabonții, nu mai vin bagabonții, pe site-ul oficial ți se spune clar că evenimentul e anulat… păi? Tu ca și om care dorești să fii informat… ce părere ți-ai face? Hmm? Pe bune, nu e vorba că vreau eu să am atitudini negative and shit însă DA, recunosc că m-ar bucura să fie mai puțină nepăsare că daca tot avem niște organizații care ne reprezintă pe noi gay-ii… de unde a apărut acest Doru Iuga și ce treabă are el cu Mister Gay 2010? Că după aia tot noi o să ne plângem că ne-au asaltat homofobii cu ouă și roșii. Te miră? Pe mine nu ma miră.

      Io ironic? Niciodată. Mie mi se par băieții foarte frumoși și într-adevăr curajoși. Nu am vrut să sune a ironie dar fiecare cititor e liber să interpreteze cum dorește.

      Și uite… io zic să nu mai fi convinsă. Uite… poți sa începi să fii precisă… ca în reclama aia cu marmota care învelea ciocolata în staniol…

      P.S. Nu te mai chinui să cauți proxy-uri că te asigur că n-are sens… rilli

      Love.

    • asta cica e romanul normal. prefer romanul simplu de la tara  care chiar daca nu are scoala are bunul simt  incercat in greutatile vieti si toleranta  omului incercat de tampeniile autaritatilor care nu stiu decat sa ia fara a mai inapoia ceva omului roman simplu  intelept  si mai ales rabdator.

      • suntem inconjurati de multe persoane de acest fel…cu un asemenea comportament
        sunt placut surprins de tot ceea ce se scrie aici
        ma bucur ca existati
        la multi ani!!!:razz:

  6. Robert dear nu este pentru tine Proxy, asa-i de la job. Si cu siguranta esti constient ti-am dorit mereu binele. 🙂 De vreme ce nu am ofensat cu acel comentariu nu vad de ce era necesar sa-mi ascund IP-ul. Ca nu are sens stiu, ne stim de ani de zile, era evident ca proxy nu ajuta.
    Hai pupici si spor.

    O.

    • Acum îți dai seama că m-ai facut curios. Scooby Doo Bidoo, where who are you?

      Apropos, îl stii pe Kenno? Un băiat de milioaane… 💡

  7. stiu ca unul din concurenti si-o trage cu unul de la PSI, e vorba de Dan , 29 de ani Buzau…din ce am inteles s-a laudat ca e cuplat cu Rares….

    • A mi se scuza impertinenţa, da` nu mă pot abţine de la a-ţi spune că e tipic unei anume categorii de gay să denigreze concurenţii sau alţi gay în general. Dacă s-a lăudat că o ia sus de la Xulescu, e un pic prost. Dacă îl lauzi tu, gratuit, personal consider că e penibil.
      Sunt convinsă că juriul va fi imparţial şi se va alege cel mai … demn, de o frumuseţe covârşitoare şi în mod cert de un intelect pe măsură. 👿

      Have a great day!

      • Ei, iata ca s-a terminat si concursul, am anuntat si castigatorii, si ca o rautate personala, daca unul din concurenti fara sa mai mentionam care a recurs la plata in natura pentru a isi asigura intrarea in gratiile juriului, a facut-o degeaba 😛 Data viitoare sa ceara chitanta, sa poata cere returnarea banilor cu prezentarea produsului in ambalajul original 😛
        Nu de alta, dar respectivul n-a primit nici macar premiul special “Cooperativa Munca In Zadar” 😛

        • webbie (dear ce mai îi pe la Cluj?), doar știi cum e românu’ … apoi dacă lumea se vinde așa de ușor aș veni cu sugestia să organizăm cate un mr. gay în fiecare lună. Evident, juriul va fi mereu altul ca să se asigure satisfacția garantată atât de partea juriului cât și de partea cuncureților. :mrgreen:

          P.S. : Sper că nu e cu supărare, voi prelua și eu parte din stirea de la voi cu Mister Gay. Cheers.
          P.S. 2: Îmi venise o idee, cred ca e mai corect ca înainte să concureze cineva, să se stie din timp membrii (doar de sex masculin, la naiba) juriului că poate ne băgăm și noi la o tură.

    • Draga Zaraza, revin dupa o perioada cam mare de timp cu un comentariu la afirmatiile facute de tine.
      Si as dori sa punctez putin cele spuse :lol:.
      1.) Nu stiu despre  care concurent este vorba nu cunostem pe nimeni, desi  am fost concurent la randul meu.:oops:
      2. )Nu stiu de ce te-ar interesa pe tine cu cine mi-o trag eu sau nu, este viatza mea privata si ma priveste doar pe mine, dar multumesc pt. grija purtata si pt. reclama.:!:
      3.) Referitor la partea “din ce am inteles s-a laudat ca e cuplat cu Rares” aici ai fost informat gresit, 😛 dar multumesc inca o data ca imi tii evidenta cu cine ma cuplez eu  la cartela vodafon;-),.. imi pot purta singur de grija si daca vreau sa optin ceva o fac doar prin munca si forte proprii, nu prestez alte servicii.:grin:

  8. Ca intotdeauna, delicios Robert..dar e bine de citit , ca si FirstLine, dimineata, si sa luam la micul dejun niste miere ceva, sa o mai indulcim :evil:..oricum, obiectiv si realist. M-am cam plictisit de chestia cine cu cine se culca sa aibe un loc intre primii clasati..an de an aceeasi chestie.Daca participam si eu, as fi declarat ca-s un gay convins, 100%, si ca mi-o pun cu singura femeie din juriu..e bine asa?!Ia sa vedem,care concurent si-a pus-o cu femeia din juriu?:evil::evil:..Nu stiu si nu ma intereseaza cum a decurs festivitatea,ce ma surprinde este ca trebuie sa se faca cheta pentru a putea acoperi cheltuielile de deplasare la Madrid.Atatea organizatii lgbt,atatea fonduri,atatea deplasari ale unora si altora la diverse evenimente de 2 bani(ron) lgbt prin lume pe banii organizatiilor si nu se gasesc si pentru reprezentantul Ro la evenimentul european. Patetic..Ma intreb daca s-au facut donatii de catre cluburile gay din tara. Nu cred.:???:Daca se va ocupa sa stranga banii necesari, felicitari Solcanu! U are the man!:roll:Sau sa ne inscriem la ‘dansez pentru tine’?
    Nu ma surprinde renuntarea ‘celebrului’ Iuga .Nici chiar a ex-mr. gay 2009 de a fi prezent la eveniment( poate avea o intalnire..medicala:evil:). Ceea ce nu am aflat este cum se implica in viata sociala lgbt castigatorul Mr. Gay Ro.Ca se duce in cluburi, afisand acel aer de sictirit de plebe?Sau cum spune gura lumii-si ceea ce nu cred-ca si-a marit tariful?
       Mi se pare mie sau chiar a devenit nesimtirea si nepasarea o stare generala, de la guvernanti in jos?Intoxicati  de fabricarea de catre media a stirilor ‘senzationale’ ,a vedetelor de mahala,de lobotomizarea in masa, de telenovelism si manelarii, de a fi cool in mall,devenim egoisti in tot ce facem si lasam in seama altora-cui?-problemele generale.
       Asa ca, mr. Gay Ro 2010, felicitari pentru participare, pentru ca ai castigat! Poti face mai mult de atat? Vei fi indrumat si ajutat? Eu sper..

  9. eu am stat si am analizat pozele….si tot nu imi vine sa cred ca acestia erau participantii….NO COMMENT !!!
    Culmea e ca pe cativa ii stiu 😐
     
    Doamne….inca sunt socat ….:|

  10. salutare, salutare va salut din departare, mult succes incontinuare. Va scriu incontinuare ca, . Ma grabesc sa ajung la MARE. Sa fiti destepti eu va spun asa:: Sa fiti insteti si sanatosi eu va salut baieti frumosi.

Comments are closed.

Vezi si...

Gala Premiilor Gay 2008

Dupa cum va spuneam acum cateva saptamani anul acesta BAAR organizeaza la Cluj-Napoca bine cunoscutul eveniment "Festivalul serile Filmului gay 2008" in cadrul caruia va avea loc si "Gala Premiilor Gay 2008". Gala Premiilor Gay 2008 Printre alte sectiuni interesante (activism LGBT, Best gay party, best LGBT event, etc) apare (ca...

Articole din aceeasi categorie