No menu items!

Cristiano Ronaldo nu se rușinează să se dezbrace pentru brandul Armani

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Se stie inca de la sfarsitul anului 2009 ca Cristiano Ronaldo l-a inlocuit pe colegul sau de breasla din lumea fotbalului David Beckham cand vine vorba de marele brand Armani. Portughezul Ronaldo in varsta de 24 de ani a fost ales sa fie modelul oficial al firmei Armani. Poze incendiare cu noul model au fost date publicului, si aici puteti vedea ultimele poze cu Ronaldo purtand nimic decat o pereche de boxeri, corpul fotbalistului fiind dezvaluit generos.

[nggallery id=23]

Pozele au fost facute undeva in Madrid, iar in luna septembrie a acestui an va fi scos pe piata si un spot publicitar in care Cristiano Ronaldo prezinta colectiile Armani de toamna-iarna 2010-2011. Modelul prezinta atat blugi semnati Armani cat si lenjerie intima provocatoare.

Bun?
Bun?

Se pare ca frumosul portughez nu este pudic, colaborarea cu brandul Armani venind dupa ce mai devreme in acest an el a pozat aproape nud pentru o celebra revista.

Chiar daca multi contesta faptul ca Ronaldo arata bine, spunand ca nu este decat un stereotip care nu are nimic deosebit sau vreo trasatura definitorie, intr-un final toti ajung sa saliveze dupa el iar pozele prezentate aici sunt un deliciu cam pentru toata lumea, atat pentru gay si bisexuali cat si pentru femei.

Later Edit, 26 Iunie 2010.

Uite si cateva poze de la Portugalia vs. Brazilia:

[nggallery id=24]

Bonus, making of Ronaldo @ Armani photoshooting (HD vid):

[pro-player type=”mp4″ image=’https://darkq.net/videos/ronaldoa.jpg’]https://darkq.net/videos/ronaldo.mp4[/pro-player]

15 COMMENTS

  1. Mie mi se pare ca si un stalp cu ghirlanda in jur e mai fotogenic decat Ronaldo. Consider ca tot Beckham ramane cel mai bun model “non-model” pentru ei.
    Just sayin’

  2. Ei ash… Ronaldo este cel mai fotogenic ever. De exemplu, prima ipostaza e minunat surprinsa… aia cu el in usa… asa un pic speriat si totusi… splendid. :mrgreen:

    Beckham face parte dintr-un alt film… nu poti sa ii compari pe astia doi…

    Parerea mea…

  3. Hahaha, Dud. Slabiciunea pt. Ronaldo o am demult. Imi aduc aminte ca ori de cate ori aveam ocazia, eu cu Ramona (o prietana foarte buna, si ea “artista”) stateam cu cate o bere in mana si ne uitam la meci. Daca intreba cineva cat e scorul sau aste chestii neimportante… era bine daca stiam. 🙂

    Muuulta lume zice despre el ca e naspa, ca e increzut, ca ii cocalar… but I don’t care. C-o fi prost? That’t it… m-as “injosi” putin cu el, that’s for sure. 🙂

  4. Am mai adaugat un video. A se remarca “fetele” cum stau piciorush peste piciorus si altele cum stau cu gura cascata. :mrgreen:

  5. Ce sa mai, inseamna ca atractia e netagaduita. E clar, prin aceste aditii am fost pus la zid 🙂

  6. Dud daca si asta nu arata bine mergi mami si fa-ti o operatie estetica tu sa te vad ca el! apo restul lumii vai ce durere avem noi de Cristiano Ronaldo… pt cine se dezbraca si daca ii este sau nu rusine! hai sa fim seriosi cati din Timisoara nu ar face acest lucru pt brandul Armani? sau oricare alt brand ar fi!

  7. @doar unul: Mami, sunt foarte mulţumit de cum arăt, nu am nevoie de vreo faţă ca cea a lui. De asemenea, sunt foarte mulţumit şi de o altă capacitate de-a mea: folosirea corectă a semnelor de punctuaţie.
    Numai de bine! 😉

  8. Bai da vedete sunteti voi astea de aici:)) pe cuv vostru tu stii exact unde iti este lungul nasului? stiti cate din voi isi dau aere de vedetisme si saracele abia au dupa ce bea apa?

  9. @doar unul: Hihi! Apreciez că-ţi exteriorizezi cu părerea. Un răspuns precis la întrebare nu-ţi pot da, dar pot aproxima: cam tot atâtea câte dezacorduri şi alte greşeli în vorbire ai reuşit să faci în două rânduri de comentariu. Adică foarte multe.
    Numai de bine! 😉

  10. Bafta la perfectiune stimabile! In speranta ca vei reusii, cu putin noroc, sa gasesti perfectiune, nu-mi ramane decat sa-ti urez bafta! Multumeste-te acum!

Comments are closed.

Vezi si...

Cinefilul şi “Nimicul”

Recomand un film. Doar ce l-am văzut pe HBO Comedy, deşi nu a fost deloc comedie. "In the summertime". A fost un film despre viaţă. Cu bune şi rele. Atracţii, boală, moarte, ură, iubire, relaţii de durată, relaţii de o noapte... etc :) . Şi mă întrebam de ce...

Articole din aceeasi categorie