De pe acestă pagină poti afla mai mult informatii despre ce avantaje ai avand un cont DarkQ si cum te poti înregistra ca si autor pentru a adăuga articole (post-uri, la care vizitatorii își vor putea da cu părerea prin intermediul comentariilor).

DarkQ.net a luat nastere in urma cu cativa ani si si-a pastrat o constanta in ceea ce priveste calitatea articolelor. Numarul de vizitatori a fost si este intr-o continua crestere – ca rezultat al aprecierii venite din partea vizitatorilor.

Initial, posibilitatea de a scrie a fost restrictionata la cativa prieteni, cunostinte. De acum, oricine se poate inregistra si adauga ganduri, impresii, critici, review-uri (de cluburi gay, magazine, etc). Am implementat aceasta functie pentru a oferi tuturor persoanelor gay si gay friendly posibilitatea de a se exprima liber in fata unui numar crescand de gay si nu numai care viziteaza zilnic acest blog.

Înainte de a te înregistra, e bine să știi că DarkQ.net impune și căteva reguli, foarte simplu de respectat:

 • Este total interzisă reclama mascată sau îndemnarea cititorilor de a da click pe site-uri personale, etc.
 • Este interzisă publicarea de poze în posturi ale „raufăcătorilor”, „prostituaților”, „cazuri” gen OTV ș.a.m.d.
 • Este interzisă copierea unui articol de pe alte bloguri și publicarea acestuia pe DarkQ.net, în parte sau în totalitate.
 • Este interziză publicarea de numere de telefon, ID-uri de Yahoo messenger sau orice altă informație personală.

Încurajăm:

 • Folosirea unui limbaj amical.
 • Interacțiunea de tip constructiv cu cei care intervin prin intermediul comentariilor.
 • Folosirea imaginilor (facute de autorul articolului), legăturilor externe și a altor resurse care pot contribui la calitatea articolului.
 • Nedivulgarea identității (număr de telefon, ID de messenger, etc) niciunui vizitator DarkQ.net, nici chiar celorlalți autori.

Crearea unui cont pe Darkq.net nu implică niciun fel de obligație. De asemenea, DarkQ.net nu impune un anumit numar de articole/unitate de timp și nici pastrarea unui anumit topic (fiecare autor e liber să scrie despre ce vrea atâta timp cat respectă regulile mai sus menționate, desi tematica blogului este comunitatea LGBT romaneasca).

Folosirea diacriticelor este strict opțională.

De asemenea, DarkQ.net nu este carte de gramatică și nu ne interesează în mod deosebit unde a plasată… virgula. 😆 Totuși, în măsura timpului disponibil, ne rezervăm dreptul de a edita micile greșeli gramaticale in cazul în care le observam. Articolele cu grave greseli de gramatica nu vor fi acceptate.

Proprietarul fiecărui articol articol are drepturi depline asupra articolelor sale, astfel acesta poate:

 • Să adauge articole (primele cateva articole vor fi supuse aprobarii pentru a evita situatii neplacute, spam-ul etc. Nu vrem sa se interpreteze asta ca si „cine-i seful?”, aceasta fiind doar o simpla metoda de precautie pentru a pastra nivelul inalt al calitatii acestui blog si a preveni posibile articole SPAM de la autori nou inregistrati fara vechime.)
 • Să aprobe/modifice/steargă comentariile primite la adresa articolelor proprii.
 • Să adauge fotografii, galerii de poze etc.

Atentie:

 • Niciun autor nu va acea acces la editarea, stergerea, modificarea continutului adaugat de alti autori.
 • Numele sau pseudonimul fiecarui autor va aparea sub titlul fiecarui articol.
 • Fiecare autor isi poate pune in articolele sale diverse tipuri de reclama, in scopul monetizarii. Sugestii: link-uri de afiliere, Google Adsense, Adbrite Etc. Oferim suport in acest sens, daca este necesar.

Pentru orice nelămurire sau sugestie se poate folosi pagina de contact. Fiecarui tichet i se va raspunde in cateva zile.

Ah, inca ceva: tot ce trebuie sa faca un utilizator nou inregistrat este sa scrie articolul (Add New), sa ii dea un titlu. Apoi Send For Review.

CUM MA INREGISTREZ?

Daca vrei sa te inregistrezi, click aici si urmeaza pasii descrisi.

E-mailul va contine o parola aleatorie, pe care o vei putea schimba imediat ce te loghezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *