shadow

Buna dimineata! Am 32 de ani si sunt gay (discret – stiu doar cativa prieteni). Mereu mi-au placut barbatii mai in varsta (Daddy Bear), dar intamplarea de acum o luna mi-a cam dat de gandit:) Am iesit cu prietenii la o bere, printre care un cuplu hetero (casatoriti), prieteni ai prietenilor pe care i-am vazut prima oara. Tipul are 28 de ani, un Daddy Bear mai tanar, care mi-a atras atentia instantaneu. Posibil si eu lui (aici astept parerile voastre) :)

Eram asezati aproape fata-n fata si pe parcursul sederii, povestind intamplari, se uita mai mult la mine, radea, zambea. N-am tras nici o concluzie pana cand a inceput sa povesteasca o intamplare gay…pe timpul cand era cazat in camin, avea in camera un coleg care voia sa atinga penisurile colegilor, bla bla (bineinteles ca a starnit rasul intregului grup de la masa). Relatand aceasta poveste, care deviase mult de la subiectele anterioare, am luat-o ca un apropo :) La plecare mi-a zis ca-i pare bine de cunostinta. Dupa o saptamana, pe o retea de socializare (unde nu eram prieteni), am scris un comentariu unui prieten comun. El, vazand comentariul, mi-a trimis cerere de prietenie, si bineinteles ca am acceptat:)

Au urmat like-uri reciproce la cateva postari. N-am curajul sa-i scriu in privat, poate si el gandeste la fel. Ca e casatorit, nu-l impiedica sa fie bisexual. E prima oara cand mi se intampla sa plac pe cineva in astfel de circumstante, nestiindu-i orientarea sexuala, fiind si mai tanar. Sunt sigur ca unii dintre voi v-ati lovit de intamplari asemanatoare! Astept parerile voastre!

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
  • Super tare
  • Util
  • Complex
  • Amuzant
  • Plictisitor
  • Slab

Author

Adrian2018

Comments

  1. RobertG    

    Nu stiu daca e taman „dragoste la prima vedere”… dar mnah, who knows?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *