Am surprins stand pe Mirc, pe canalul #gayro, cateva „cugetari” si dorinte. Exemplific doar doua, caci nu are rost sa imi stric tastatura ca sa fac Print Screen pt. asa ceva.

Case #1:

Mirc

Mirc

So, un individ (100% pasivia) cauta una bucata activ(ia) DOTAT sau (daca nu gaseste unul..) doi…mai putin dotati. Unu e de rezerva. Omu’ nostru e si trist pe deasupra…poate ca daca visul s-ar implini, nick-ul ar fi „brailafericit”.

 

 

Case #2:

Chat

Chat

Ok, poate ca ma insel…dar cat de disperat trebuie sa fii, ca sa te satisfaca o laba pe cam? Adica sta X cu Y, ambi cu conexiune de 2 bani, ca sa…ca sa ce? Sa si-o frece la camera? Sa vada cum si-o freaca „interlocutorul”?

Oricum nu conteaza. Trebuie sa fie cava rapid. Bina ca este webcam, ca de nuuuu….intrau bani la operatorii de telefonie mobila. Oh, uitasem de aia cu 2000 de minute.

Morala este, buei, de ce dracu nu traiti cu picioarele pe pamant? Nu e mai bine LIVE? Nu e mai bine sa iesi cu cineva, un flirt, un SEX sanatos, un  pic de pasiune (optional se poate include in pachet).


Alte articole scrise de același autor (RobertG):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

RobertG

Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Comments

 1. Somnambulul    

  depinde….live dk ai cu cine :) oricum interesat site-ul….poza nu e cea mai apropiata de realitate…in rest un site OK.
  spor….si o minte mai deschisa si fa mai putin pe „judecatorul”..bye!

 2. poisonous    

  Somnambul…sa stii ca poza este ffff apropiata de realitate:)…si chiar daca nu ar fi,important e sa intelegi despre ce vb:)…oricum,life is life ta na na na..:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *