300px-Angry_Talk_(Comic_Style).svgCitind ultimele postări de aici, observ un tipar. Şi nu mă pot abţine de la încercarea (posibil futilă) de a scuti restul cititorilor de lecturarea acestor postări. Heh, am scris „futilă”.

Poveste:

Bună. Pentru că „bună ziua” sau „salut” sunt prea complicate. Bună, atât. Mă numesc M., fiindcă dacă aş spune că mi se spune Mihai, îmi garantez expunerea care-mi va distruge imaginea impecabilă creată în societate.

În primă fază, mă simt singur. Nu-s convins că-mi plac băieţii, dar urmăresc cu interes seriale porno gay. Iar dacă te pune naiba să apeşi prima dată tasta „M” în bara de căutări, va apărea „Manhub”. Cine ştie, cunoaşte. Dar încă nu-s sigur că-mi plac băieţii. Ba chiar am avut prietene. Îmi mai trebuie probabil vreun an, doi ca să aflu că denumirea lor politic-corectă e „fag hag” sau „beard”.

Dar sunt singur şi vreau să explorez şi acest tărâm necunoscut. Simt că-s vreun Columb, vreun Magelan ori chiar un modest Buzz Aldrin. Aşa că m-am hotărât să-mi bag aici anunţul matrimonial. Ah, nu – scuze! Povestea personală de coming out. Corectitudine politică, gen.

Trec două ore de când mi-am expus povestea:

Vai! Dar ce să vă spun! Am făcut cel mai important lucru din viaţa mea – un cont pe Romică. Sunt atât de fericit că am ajuns să îmbrăţişez această latură a vieţii mele. Am vorbit cu mulţi oameni acolo şi mi-au crescut trei floci pe coaie. Nu mai trebuie să-mi cumpăr păr (ha!) pubian de la fratele meu mai mare! Din nou – cine ştie, cunoaşte.

În fine. Am vorbit cu V, Ţ şi F. Dar nu m-am văzut decât cu Ţ. Sunt o fire inocentă şi mă tem uşor de notorietate în lumea „asta”. Ne-am întâlnit într-un parc întunecat, străbătut de o cale ferată. Fatidic. Când mi-a întins mâna şi l-am atins pentru prima oară, iubirea m-a cuprins. M-am pierdut în ochii ăia ai lui, sictiriţi de viaţă şi de relaţii care n-au prins rădăcini. Dar îmi spune că nici el n-a mai fost cu cineva… în ultimele 12 ore. Suntem virgini şi singurul lucru la care ne putem gândi e cum să ne pierdem închipuita virginitate. Vai, cât mă enervează cei obsedaţi de sex din ziua de azi.

Sărim la 24 de ore mai târziu:

Sunt atât de îndrăgostit! Nu, nu de Ţ. Nici de V sau F. Am întâlnit între timp pe Ş şi pe Z. Dar doar de Z sunt îndrăgostit. Nu-s curvă, ce vrei?! Deşi Z e cu P, L şi Ş. Dar lui doar de mine îi place. Şi mie de el. Şi ne iubim si o să îmbătrânim împreună şi-o să fim fericiţi! Cine ar fi putut ghici că-n mai puţin de două zile, dintr-un str8 macho, am devenit o prinţesă veritabil disperată, implicată şi închistată într-o relaţie serioasă cu un om pe care am ajuns să-l cunosc atât de bine în cele 2 ore în care ne-am „văzut” (a ce citi „futut”).

Alte două zile în viitor:

Sad face. Piu-piu. Am avut parte de o relaţie foarte serioasă cu A, după ce m-a lăsat Z pentru H. Dar s-a terminat şi nu cred că voi mai găsi pe cineva la fel de bun. Oricum, sunt deprimată rău, fetelor! Sper că mă puteţi ajuta şi… poate, cine ştie? Mi-oi găsi şi eu pe cineva care să ştie aprecia coerenţa şi inteligenţa mea emoţională. Poopicutzi roz şi pufoşi! Mă găsiţi la adresa de mail zuzette4ever@gayfag.com. Doar pentru bărbaţi adevăraţi şi deloc efeminaţi!

Le Fin.

 

P.S. Şi că tot am ales să discut despre muieri proaste…

 

P.P.S. Muieri proaste. Heh. Pleonasm.


Alte articole scrise de același autor (Roy Cohn):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

Roy Cohn

So come, my friends, be not afraid - we are so lightly here. It is in love that we are made; in love we disappear.

Comments

 1. DelRey    

  Interesanta povestea asta a ta … hmm , la sfarsit m-am cam pierdut in alfabet, dar cred am l-am descifrat.
  Oricum , „capul” sus si continua cautarea , dupa cum vad nu prea are ce sa te doboare acum.
  Get some Mary Jane and be happy.

 2. Roy Cohn    

  @DelRey: You have to be fucking kiddin’ me. :))) Fuck.

  Si cand ma gandesc ca era cat pe ce sa omit post scriptum-ul.

 3. DelRey    

  Guess what. Am omis PS-ul .
  Nu-mi vine sa cred. My bad.
  Asta schimba totul cu exceptia , get some Mary Jane.
  A ! Si vad ca te misti repede. Eu zic sa ai grija sa nu te supraexciti.

 4. Roy Cohn    

  Multam de sfatul inutil si de completarea la fel de inutila.

  Now, go back and tend to your rattle toy. Winter is coming.

 5. DelRey    

  I feel something so right
  Doing the wrong thing

 6. rediam    

  Credeam că-s singurul insensibil de pe-aici care, deși citește textele lacrimogene pe diagonală, știe exact care-i finalul.

  Mie mi-a plăcut asta cu manhub (am auzit de așa ceva, dar nu am căutat, firește). Odată, o tipă căuta ceva pe net de pe laptopul meu și ăl cu coarne o pune să apese ”p” în bara de căutare. Se deduce că i-a apărut o mică listuță cu planetromeo. Fără să intre pe sait, mă întreabă ce găsește la adresa respectivă.  Răspicat îi spun că e o pagină cu statistici pentru fotbal, de unde și conotația masculină de planetă a romeilor. Sper doar să nu-i spună și iubitului că știe și ea un sait de fotbal.

 7. Adi    

  Stai calm Roy, urmeaza si articolul „vai, cum de nu ma mai suna?!”. Bine, ma gandesc la un articol in mod particular cand spun asta.
  Re, baiete, cum e posibil asa ceva cand tocmai tu m-ai luminat cu CTRL+P?! :)

 8. Roy Cohn    

  @DelRey Daca cuantumul filozofiilor tale existentiale se centreaza pe versuri de la OneRepublic, trebuie sa insist asupra sfatului pe care ti-l dau in comentariul #4.

  @Rediam Vezi ce se intampla cand pui ceva sofisticat in mana unei muieri?

  @Adi Cred ca te referi la Ctrl+Shift+N (Chrome), Ctrl+Shift+P (Mozilla & Explorer). Si da, „Nu mai mai suna, ce ma fac?” sau „Gata, capitulez – lumea asta nu-i de mine + alte platitudini ieftine”.

  Later edit, Adi – ca sa nu mai scriu un comentariu degeaba- da, CTRL+SHIFT+P. Am uitat pentru ca fac asta direct din sectiunea „file” :)

 9. RobertG    

  Lol. Super.

  Adevărul e că pe cei care pot îi rog sa bage la gunoi toate labele astea lacrimogene si triste de care oricum majoritatea dintre noi râdem. Dar nu zicem.

  Quality over quantity.

  Bine, nu se pune de la 3 in sus, mai ales daca nu sunt sentimente. Și da draga, sunt virgin.

 10. Martin    

  Am profitat de ocazie ca să mă informez despre cum putem deveni din nou virgini.

  http://www.gotquestions.org/born-again-virginity.html

  Brace yourselves, gentlemen! It’s a thing!

  Dar sunt totuși nelămurit pentru că nu se specifică nicăieri cât de des se poate recăpăta virginitatea. Probabil se poate determina experimental.

 11. cristymaykei    

  Cred cu tarie ca o relatie serioasa de durata o gasesti numai daca iti dai intalnire la … cimitir.

  Ce am scris mai sus nu are nici o legatura cu articolul, ci este pur si simplu o strafulgerare de moment venita naiba stie de unde, din care strafunduri ale inimii.

  Poopicutzi roz şi pufoşi!

 12. Doru    

  O imagine in „scurt metraj’ a modului cum se desfasoara „povestile” in comunitatea gay din balcanica noastra tzarisoara!
  Bravo! Talent cu carul!

 13. Ferudin    

  Dragii mei oameni mari,(ati vazut-o pe zana surprizelor din nou la televizor?Ei bine,nu a fost o halucinatie)nu inteleg de ce nu lasati minorii sa-si prezinte ofurile,vietile atat de mult incercate de cruntul destin…

 14. cristymaykei    

  Ai mare dreptate Ferudin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *