No menu items!

306

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Primit-am un mail de la un domn, Elliot London. Acest domn, regizor de altfel, a făcut un filmuleț de 11 minute și dorește să adune impresii sincere legate de munca lui. Filmulețul este free, se poate lua cu embed de pe Vimeo, de aici.

În cele 11 minute vedem cum își petrece ziua un tânăr, Eric (Brian Estel) și cam ce simte acesta în diverse momente. N-aș putea spune că filmul este neapărat gay oriented dar am zis să îl pun că Alex tot vorbise de prostituați și mai avem și bărbați căsătoriți printre noi (sper că mai avem).

Vedeți și voi ce și cum.

33 COMMENTS

  1. Hmmm, interesant.
    Ce-i mai usor cistigati dolari..200$ -vreo 20$ taxi pentru vreo 10 secunde de sex…
    Ma rog, e o tema reala, ceva ce se intimpla zilnic, si peste tot…
    Tip bi, student, mosh tot bi, insurat ce se descarca “sufleteste”…

  2. Inca odata. Pe cruce cu oamenii biii :))

    Iertati-ma insa astfel de situatii sunt create dintr-un singur motiv alegere. Cum e asternut, asa e dormit. Sau dupa caz futut pe 0.3k USD

  3. @sergiu, normal că e peste tot, femei, bărbați, soți, soții, hetero, gay.

    Tipu tânăr din filmuleț mie nu mi se pare bi… ci hetero. Sunt mai mulți prostituați hetero care întorc curu’ la bi/gay decât gay care fac asta.

    Am cunoscut (mai mult sau mai puțin direct) băieți hetero care o iau la fofo de la oricine pentru niște mărunțiș și-o masă caldă. Eu niciodată n-am să înțeleg cum îl poate satisface pe plătitor un serviciu sexual știind că e silit (nu primea ăla păsărică dacă nu plătea) și nici cum te poți demite la a presta așa ceva. Scumpă pită mâncă ăia, that’s for sure.

    @smog, 0,25 era, dacă am văzut bine. Cam mult.

  4. Destul de. Oricum, lumea hetero poate sa fie mai neagra decat cea gay. De ce? Pentru ca inglobeaza toate subformele de josnicie posibila.

  5. @Smog, pe bune… gay-ii autentici nu prea se prostituează.

    Mai degrabă un hetero fără loc de muncă, cât ce cât arătos, tinerel, prost, fără principii… pentru bani poate spune că te iubeste, te adoră etc… cred că la cei trecuți de o anumită vârsta prinde chestia asta ca și pâinea caldă.

    Câte știri n-au fost cu străini de care se știa că sunt gay, care au fost omorâți în camere de hotel…

    Uneori stau și mă întreb oare cum îi afectează pe acești tineri tot rahatul asta dramatic? Ajung niște oameni refulați, cu draci pe viața asta crudă… whatever…

  6. Parca am mai discutat asta odata pe tema asta.
    Point is, barbatii hetero care se prostiueaza se cred prometei. In final, viata ii musca de pula.
    Viata.

  7. Poate din cauza orei tarzi nu pricep io..
    Un tip ce sta capra egal ca pe bani sau nu, nu poate fi numit hetero ci deja e bi…
    Cam toate escortele, ce le stiu eu sint “bi” sau “hetero” unii din ei chiar homofobi…
    Nu stiu decit un gay prostituat…
    Deci Naomi e ceva ca elefantul ala din cluj…petra cred ca se numeste, ce curata mesele prin delirio…..am priceput…
    Veveritele vesele erau nu?

    • @sergiu, păi n-are importanță mă cum stai… poate că e bi, poate că nu e…

      Tu dacă i-o tragi uneia pe bani, înseamnă că ești bi?

      *veverițele vesele îs altă poveste, naomi nu a fost verita.

  8. okkk okkk
    io numai de alea auzisem…las ca o caut pe ytube si pe naomi cambell a noastra

  9. Pot sa spun atat despre film: am simtit toate emotiile personajului principal. Mi-au ajuns pana in oase si stomac. Ar trebui sa vedeti “Mysterious Skin”, in care joaca Joseph Gordon-Levitt, este un lungmetraj pe aproape aceeasi tema… Doar ca “306” e mai reusit decat acesta, ceea ce inseamna ca regizorul merita felicitari. 🙂

  10. Urasc faptul ca nu-mi pot edita comentariile.

    Am citit pe buzele lui, la sfarsit, o declaratie. Poate cineva sa citeasca pe buze ce a spus Eric? Sa vad daca nu am halucinat.

  11. Mie scurtmetrajul mi-a lasat impresia unui numar de balet din cauza (datorita?) muzicii foarte prezente si (cel putin in scena de… serviciu) a miscarilor destul de teatrale. Totusi filmul reuseste sa fie incitant, introducand privitorul adanc in intimitatea personajului. Si cu un asa personaj, mie mi-e destul de greu sa ma concentrez si la alte aspecte ale filmului… Poate un hetero are avea mai multe de comentat despre film si aspectele lui mai tehnice.

  12. În primul rând, aș dori să îi transmiți domnului  Elliot London că mi se pare un regizor de o sensibilitate extraordinară.

    Apoi, mie videoclipul mi se pare o „reabilitare” a prostituției sau, în cel mai rău caz, o realibilitare a bisexualității. Nu cred că mesajul acestor 11 minute este legat neapărat de sexualitate, ci de dezumanizare, de obiectul preocupărilor omenești din epoca noastră: banii.

    Cred că înclinația sexuală a actorului principal trece pe un plan secundar. Tocmai acesta cred că este mesajul regizorului: „Indiferent de ceea ce preferăm (din punct de vedere sexual, în acest caz), banii au ajuns să ne îngenuncheze.” Indiferent de faptul că tânărul „erou” are toate premisele pentru a fi fericit, acesta îngenunchiază și predă fericirea sa în fața banilor. Urmele de regret (dușul „de după”) simbolizează tragedia existenței sale.

    Cu alte cuvinte, regizorul transmite mesajul care, doar el, mai poate salva omenirea de azi: Dăruiți iubire și îngăduință, chiar și celor care practică prostituția. Ei fac asta pentru bani. Indiferent dacă acel om este gay sau bisexual, actul copulativ este în acel moment „de după” regretat. Nevoia de bani, de mai mulți bani, nevoia de proprietăți, lăcomia, dorința de control asupra celorlalți prin intermediul banilor, toate acestea îngenunchează până și curatul sentiment al iubirii (în cazul nostru, reala iubire a tânărului față de prietena sa se manifestă prin tandrețea cu care o cuprinde în brațe pe final). La fel, omul care plătește, încalcă legământul căsătoriei sale (care probabil s-a petrecut cu mult timp în urmă, din dragoste, dar bogăția materială l-a transformat într-un fel de monstru fără sentimente), simbolizat de scoaterea inelului de pe deget. Monstrul își potolește pofta de a domina prin sacrificiul tânărului, mijlocitori în acest sens fiind banii.

    Tânărul își sacrifică iubirea pentru nevoia de bani. Și probabil, ca o continuitate, ar urma ca peste 30 de ani, să spunem, să devină același monstru fără scrupule ca și cel care i-a cumpărat corpul.

    Domnul  Elliot London dă senzația de ciclicitate dramatică, de continuitate a acelorași metehne odată cu scurgerea timpului. Momentul în sine este un ciclu și cred că regizorul dorește să atragă atenția audienței asupra acestui lucru. Parcă țipă din spatele ecranului: „Rupeți acest ciclu dramatic, ieșiți din robia banilor!”.

    Aștept cu nerăbdare următoarele prezentări de film ale domnului  Elliot London și pentru mine este o cinste ca dânsul să ia pulsul senzațiilor stârnite de filmulețul său chiar aici pe DarkQ.

    Impresionant de sensibil!

  13. @Robert

    Pentru mine, prostituția din zilele noastre nu este nici pe departe ceea ce ar trebui să fie. În videoclip pare că tipul tânăr merge destul de deschis și binevoitor la cel care îl plătește. Nu merge crispat, nu îi e teamă, nu îi pare rău decât atunci când vede că plătitorul l-a tratat ca pe o cârpă, ca pe o marfă.

    Probabil și-ar fi dorit să își ofere bucuros serviciile și tinerețea în schimbul banilor pe care îi primește, iar acest lucru să îi bucure pe amândoi. Însă el constată că tipul care l-a plătit nu dă doi bani pe el.

    Cred că prostituatul din acest filmuleț nu greșește cu nimic. El este doar dezamăgit de faptul că este tratat ca o marfă de cel care îl penetrează. Probabil s-ar fi simțit bine să fie și dominat, dar și respectat. Probabil și-ar fi dorit ca seniorul să îl trateze cu respect. Dar faptul că acesta i-o trage, îi lasă banii acolo și îl abandonează, asta îl face și pe el să regrete ceea ce s-a întâmplat.

    Problema nu este prostituția și nici măcar bisexualitatea tânărului, ci dezumanizarea, monstruozitatea insensibilității celui care deține avantajul banilor.

    Prostituția ar trebui să fie un schimb, în urma căruia nici unul din parteneri să nu regrete ceva. Cei doi ar trebui să se simtă bine, amândoi, nu numai cel care a plătit. Tânărul nu regretă ceea ce a făcut el ca parte a „înțelegerii” (job), ci faptul că este tratat cu dispreț de către celălalt. Tânărul își oferă tinerețea și pasiunea, bătrânul oferă banii. Este un schimb corect. Nu este nimeni vinovat pentru asta.  Vinovată este lipsa consistenței umane din această poveste.

    Și da, Robert, poate ai dreptate că un homosexual este puțin probabil să practice prostituția, dar nu este o regulă. Există oameni care fac asta până se îndrăgostesc de un client. Era și un film foarte bun cu tematică gay care cuprindea exact acest aspect din viața unui prostituat homosexual care nu putea să și iubească bărbații (femeile deloc), decât dacă aceștia plăteau pentru serviciile sale sexuale, dar îmi scapă acum numele.

    @Smog

    Faptul că tu (să zicem) poate cauți un partener (iubit) stabil din punct de vedere financiar, e tot o formă de prostituție. Nu ești Maica Tereza pentru că ești gay. Ești doar un prostituat gay care crede că numai având ȘI bani poate fi fericit, nu numai dragoste. Este la fel de natural ca și seninătatea cu care tânărul din film merge ca să își îndeplinească „job”-ul.

    Și munca este tot o formă de prostituție, în sensul că, pentru bani, sacrificăm timp important din viața noastră și e posibil să nu se merite. 🙂 Și cred că mai sacrificăm multe alte lucruri care ne privesc pe noi, DAR, ATENȚIE, și pe cei din jurul nostru.

    @sergiu

    Am un sfat pentru tine: încearcă întotdeauna să judeci lucrurile dincolo de aparențe. O să fie mai bine, inclusiv pentru tine însuți. Încearcă să te pui în locul celorlalți, nu exiști numai tu pe acest pământ. Fericirea adeărată este aceea de a dărui fericire celorlalți fără să-ți pese de ceea ce dau ei înapoi.

  14. Am inteles ca zice doar I love si inca ceva… probabil numele ei.

    Executive Producer: Eric McCool. Tare numele. Oare chiar o exista sau e un pseudonim?

  15. Fimul (sau scurt metraj) tot film ramane, tras de par, in realitate lucrurile stau altfel. Faza de la sfarsit cand ii spune la ureche fetei ca o iubeste mi se pare exagerata. Deci el tinde a fi hetero dar pentru bani, presteaza si cu barbati. Apai daca tot se prostitua, de ce nu o face cu femei? Eu cred ca exista oameni care se prostitueaza de nevoie si de disperare, neavand sprijinul nimanui si fiind constant loviti de ceea ce numin noi soarta, si oameni care au capacitatea, oportunitatea de a schimba ceva in bine pentru ei dar aleg si le place sa fie lenesi pentru ca , nu-i asa? Cel mai usor se castiga banii cu fundul, scrasnesti un pic din dinti, versi o lacramioara in intimitate si iti trece cu o sesiune de shoping cu portofelul plin ! Plus ca pe undeva exista si o minima placere sexuala, pe langa posibila mustrare de constiinta exista si ganduri incitante, placerea si curiozitatea, descoperirea de oameni noi.

  16. Cred si eu ca multi homosexuali nu practica prostitutia (nu exista partea materiala in actul seuxual, chit ca e cu un barbat pe noapte sau unul pe luna). In schimb, lucrurile nu stau chiar asa in cazul multor homosexuali care se travestesc (sau transexuali). Am observat travestiti,trans, sa spunem “populari” pe fb, petreceri in cluburi, show-uri, poze, etc, care pe anumite site-uri au conturi in vederea practicarii sexului contra cost. Si e treaba lor, poate in cazul asta tind sa judec, dar ma gandesc, de ce pentru multi dintre ei , travesteala a ajuns o forma de a se prostitua? Ca esti homosexual si simti ca vrei sa te imbraci si sa te comporti ca o fata e ok, dar oare scopul acestei actiuni nu a devenit in prea multe cazuri acela de a satisface fetisurile domnilor generosi?
    Ok eu imi cumpar o portjartiera, si o peruca, careva , dati-mi un pont de domn generos ca vreau sa-mi schimb mobila in primavara . 🙂 Lol.

  17. Fireman, Nu se invarte lumea in jurul meu! E clar! Fi oleaca mai explicit cu ce doreai sa spui ca eu unu nu m-am prins! Ce are prostitutia cu sa fiu eu mai bun? Si ce mai scriai tu. Sorry, dar e non sens ce ai comentat. Si te contrazic iarasi. Tipul tanar se vinde pe bani, batrinul plateste si pe bani lui se distreaza cum vrea.E simplu nu? Foarte probabil ca stabilise din inainte detaliile,rolurile etc deci junior stia ce il asteapta.Daca nu e in stare sa isi caute un job,atunci sa suporte figurile si pretentiile clientilor. Oricare din noi cumparind un produs,de exemplu o camasa,daca vreau una alba atunci alba sa fie,daca nu este merg la alt magazin.Stiu ca suna foarte de prost gust dar junioru ala nu este nimic altceva decit un produs.Daca vrea ca cineva sa il respecte ca om se futea gratis cu unu de ani lui.

  18. @sergiu

    de ce am spus ce am spus? tocmai pentru a nu înțelege greșit ceea ce am comentat despre acest articol. Vroiam să te pregătesc pentru a înțelelege ceea ce spun dincolo de aparențe. Mai mereu apeși pe accelerație în același timp în care frânezi și la fel ai făcut și în acest caz (articol). Ai judecat lucrurile numai în aparență. La fel și Adi și Smog. Numai că ei au o scuză: unul se află iar celălalt caută să se afle într-o relație luuuungă și fericită. Tu ești mai golan așea,.. 🙂 Nu ți se potrivește rolul de „cuminte” (sau cel puțin așa văd eu lucrurile). De-aia m-am luat de tine puțin 🙂

  19. Gaybriel, multumesc pentru confirmare, asta am vazut si eu.

    FireMan … jos palaria! Stiam ce ziceai tu, dar nu cred ca as fi redat atat de bine in cuvinte.

    Lithium, cred ca e nume real, fiindca multe nume de familie pornesc de la cuvinte, porecle, sau pot avea origini sucite. “Cool” inseamna “racoare”, de exemplu, si prefixul “Mc” este scotian. De altfel, daca nu esti convins, poti cauta pe Google acest nume.

  20. Fireman
    yaahh ,baby, hit me, bite me…
    Sti ca atunci cind am nevoie de adrenalina ador sa ma hartuiesc cu tine nu?:-))

  21. Mi-am adus aminte de un alt film cu un prostituat, dar mai vechi, “Midnight Cowboy” (1969), in care un tanar de la tara crede ca damele ii vor oferi bani pentru serviciile sexuale pe care le va presta el, insa realitatea il va contrazice crunt. Pe drumul vietii (si prin coclaurile new-york-eze) se imprieteneste cu un personaj interpretat de Dustin Hoffman. Sunt bagate scene gay care au scandalizat lumea in acele vremuri. Hehe.

  22. FireSweetie, nu cred ca am judecat lucrurile in aparenta, cum am spus, exista oameni care recurg la prostitutie considerand ca acsta ultima salvare, pentru a nu trece sub pragul limitei subzistentei (nu au pe nimeni, niciun sprijin, prieten, samd; cazurile astea par mai putine, si de fapt sunt cele mai criticate. Cand anumite site-uri sunt pline cu nu orice fel de prostituati, ci d-aia “ultracentrali”, care ar muri daca ar lucra pe 7 milioane dar cinstit, ce mai zici? Mai bine ar schimba titlul Centrul Bucurestiului in Cartierul Central al Prostituatilor. Deci oamenii astia au o posibilitate de a nu face lucrul acesta, nu sunt precum traseistele de la centura Ploiestiului.
    Stii, daca cineva e in situatia in care exista probleme grave in familie, mai ales de sanatate, care necesita multi bani, asa e de inteles, nu pot critica, oamenii in disperare fac orice pentru a fi bine. Dar sunt multe cazuri in care prostitutia mascheaza lenea si comoditatea.
    Eu daca as avea un apartament de 2 camere ultracentral si ajung intr-o situatie financiara critica din care nu am scapare, pai nu ma pun sa ma prostituez, iau frumos, vand apartamentul si imi cumpar altul intr-o zona mai ieftina astfel incat in urma actului de vanzare-cumparare sa imi ramana niste bani cu care sa pot iesi din impas. Dar in fine, sunt multe cazuri, unii o fac si de placere, iesind castigati cu sex+remuneratie.

  23. Foarte mișto filmul. De la el mi-a venit ideea abordării unui alt articol. Am să-l scriu zilele astea și are legătură cu prostituția. Văzând o scenă, mi-am adus aminte de un aspect al prostituției, pe care vreau să-l dezvolt.

  24. “Banul e zeul la care se închină toţi” acesta este adevarul.
    Cu greu am putut să ma uit la acest film, este tragic daca sa ajuns aici.

    Să ajungi să iti distrugi sufletul si viata pentru ce pentru niste bucati de hartie sau plastic numite bani. Care unii le tiparesc fără numar. Este inspaimantator.

    Nu am stiut acesta fata a prostitutiei.Este greu pentru mine sa imi imaginez si sa inteleg cum cineva se poate gandii sa facă sex pentru bani.

    Viata este grea este adevarat, dar in ce situati trebuie sa ajungi sa algei o asemenea solutie ??? asta este intrebarea mea.

    Trebuie sa fii tampit sa alegi asa ceva indiferent de situatie.
    Nu ne vindem sufletul pentru bani. Faci orice dar nu asta.

    Nu am cuvinte, este inspaimantator.

    Indepartarea omnului de Dumnezeu, a adus lumea in aceasta stare.
    In care prostia si nebunia este ridicata in slavi.

    Iti multumesc pentru film Robert am mai invatat ceva.

    Alexander

  25. Cum zicea o tanti de la Arad: “tu o sugi pe 5 Euro, eu o sug pe 60 de euro!”

  26. Timpul se oprește odată cu fiecare minciună, iar atunci când timpul se oprește încetăm să trăim.

    Prostituția sub orice formă (inclusiv în forma sa cea mai generală, care este munca) are la bază o minciună cu privire la ființa umană. Expresia concretă a acestei minciuni este banul, însă în principiu minciuna se referă la postularea unei echivalențe și a unei convertibilități improprii ființei.

    Orice capacitate am avea (fizică, mentală sau spirituală), aprecierea sau cuantificarea ei – prin orice mijloc – nu justifică inițierea și intermedierea unui schimb al acestei capacități contra alteia, care nu ne este proprie.

    Adevărul e că ființa nu are echivalent, neputând fi schimbată nici măcar contra ei înseși. Cu alte cuvinte, dat fiind că nimeni nu-și este sieși stăpân nimeni nu se poate vinde, pentru că a vinde ceva ce nu-ți aparține de drept e o infracțiune contra propriei existențe.

    Minciuna căreia prostituția îi dă chip și nume este că în orice tranzacție am implica ființa, moneda reală în care se face plata nu este banul ca atare, ci propriul nostru corp viu. Prestând, ne comportăm ca o monedă de schimb. După cum se știe, banul nici nu există. Ceea ce numim “ban” este de fapt puterea de acoperire a unei monede, respectiv bonitatea sa – echivalentul său în aur. Însă nici aurul nu e un echivalent într-adevăr real; aurul e doar modalitatea concretă (singura având circulație universală) de exprimare a inexprimabilului despre noi înșine.

    Faptul că trăim e o valoare care, o dată tranzacționată (schimbată contra unei alte valori, oricare ar fi aceasta – chiar și o altă viață umană) ne îndatorează sufletește. E vorba, practic, de un furt de sine. În cazurile foarte grave, poate fi vorba chiar de o crimă de sine (ceea ce nu e totuna cu o sinucidere, pentru că sinuciderea nu are la bază un interes, fiind mai degrabă un dezinteres sau chiar un abandon de sine).

    De aceea, prostituția duce, în timp, la acumularea unei datorii atât de mari față de tine însuți încât numai cu greu poate fi acoperită. Poziția de infractor vizavi de sine însuși e o minciună care se cere acoperită permanent și cu care e foarte dificil de conviețuit.

    Scurt-metrajul acesta e, practic, o inventariere a tuturor formelor pe care această “minciună vitală” le poate lua:

    1. Minciuna numită “cuplu stabil” (eventual, “căsătorie“) – personajul e mereu singur: se trezește singur, călătorește singur, se regăsește singur în fața ușii camerei de hotel (asigurându-se chiar că e singur – recte, că nu e văzut de nimeni) și se reîntoarce acasă la femeia care nu l-a așteptat și care doarme (ne)liniștită, întorcându-se pe partea cealaltă parcă ușor deranjată că a fost trezită. Situația îi smulge un “Fuck!” (min. 9:12) dezamăgitului întârziat, pentru ca mai apoi (la final) să-i șoptească iubitei (cu nume de băiat! – Sam) un “I love you! I love you so much!” ; verigheta scoasă de pe deget e pusă pe aceeași tavă (plan) cu alcoolul, relația de cuplu fiind asemenea unui drog pe care ni-l servim zilnic.

    2. Minciuna frumuseții – bărbatul frumos are unghiile mici, tăiate aproape în carne și degetele roase în jurul unghiei; corpul – deși frumos – se cere îmbunătățit prin tatuaje; respirația se cere împrospătată de mestecatul gumei (aflate la îndemână, pe noptieră) chiar și în timpul întâlnirii programate; aspectul casual (nebărbierit, cu haine obișnuite) devine business atunci când interesul o cere.

    3. Minciuna timpului programabil – ceasul deșteptător, care sună îndelung fără a fi auzit.

    4. Minciuna comunicării dintre oameni – SMS-ul ca vehicul preferat al minciunilor (minciuna indisponibilității prietenului call-boy Brian, justificarea întârzierii întoarcerii acasă); telefonul mobil “inteligent” face autocorecția numelui (“eroc” devine “Eric”), sugerând că numele e o simplă convenție care oricum nu contează; nesincronizarea pașilor care merg în aceeași direcție transmite de fapt ideea că cei doi n-ar trebui să fie împreună și că, poate, nici unul nu și-o dorește, dar o face de nevoie.

    5. Minciuna numită sex, atunci când satisfacția presupus sexuală este de fapt doar un efect de putere – mâinile avide de atingere de fapt nu ating, ci devorează trupul; posedarea carnală lasă loc în final, ca un scurt moment postcoital, unei faze de tandrețe sinonimă cu epuizarea fizică (a puterii), ceea ce disipează pentru o clipă minciuna care fusese tot timpul la mijloc (fapt sugerat și de căderea banilor din mână – singura ipostază în care banul își pierde atractivitatea).

    N-am reușit să descifrez misterul titlului (“306”). Să fie vorba despre numărul lui de apartament? Că, dacă mă gândesc bine nu poate fi valoarea prestației + TVA 🙂 (300+6)  că doar în SUA nu există TVA, ci doar așa-numita sales tax (care în majoritatea statelor e mai mare de 2%).

    Că tot veni vorba, care-o fi “valoarea adăugată” în cazul serviciilor sexuale? Cam ce ar trebui această “valoare” să reprezinte?

    😎

  27. Wow..deci in primul rand..nu inteleg de ce se prostitua..din cauza banilor?Si adica ea era de acord cu ceea ce facea el..???In al doilea rand..mi s-a parut mie sau clientul din film nu a folosit prezervativ?Actul sexual mi s-a parut foarte dur iar la sfarsitt am fost socat cand am vazut ca Sam este o fata…sa zic ca am fost putin dezamagit sau nu stiu..oricum filmul scurt dar foarte frumos regizat si filmat..

  28. Ha, Ha! Băi fraților, nici după mai mult de douăj-și de ani nu înțelegeți despre ce este vorba în capitalism! Și când te gândești că femeile înțelegeau și în comunism! Totul se reduce la bani! Pe bune!

    Băiatul ăla din film e student, deci fiind din Ză land of ză free (free to fuck off and starve, if you ask me…) nu numai că nu are nici un venit dar mai și plătește taxe pentru studii și fie are o datorie de 50.000 de dolari fie părinții lui plătesc luînd de la gura fraților și surorilor lui sau primejduindu-și vreo pensie puchinoasă.

    Ce, e mai demn scenariul în care l-ar putea vedea pe taică-său practic cerșind o mărire de salariu? Sau pe maică-sa rătutită de oboseală după ce a făcut frumos o zi întreaga în fața unor căcănari la servici?

    E băiat frumușel, cu trăsături Anglo sau nord europene are un corp superb și nu are prea multe prejudecăți. De exemplu, categoric nu și-ar părăsi un prieten dacă ar afla că e gay. Și în plus ce i s-a întâmplat este șocant, execrabil dar rar. Unii ”punteri” sunt atît de tremurători de admirație, excitare și recunoștință încât nu mai știu cum să fie mai drăguți. Și da, e măgulit. Cui nu-i place să fie admirat?

    Dar în momentele de dezgust și dispreț de sine știți voi ce-i spală îndoielile? Ăia 2-300 de dolari. La bar ar fi făcut poate 50-100 într-o tură întreagă nu într-o oră sau două. Și uite așa are apartament decent să stea cu Sam pe care o iubește și are timp, nu ca să lenevească ci ca să termine o facultate. A man’s got to do what a man’s got to do!

  29. Bine că venii gay-ul ăsta neamț ca să pună punctul pe i.
    Filmul durează 11 minute, iar comentariile 3 ore.
    Nu zic tot ce s-a spus e mai presus de medie,te transpune, te emoționează, produce orgasmul minții, iar asta s-a simțit în comentarii, dar … când ți-a fost foame ultima oară și nu ai avut nimic să pui pe masă?
    Cine mai alege să nu fure, când din muncă cinstită nu te alegi decât cu datorii și dispreț.
    Cu ce suferă mai mult prostituatul din film, față de un muncitor ce este dat afară din firmă după 40 de ani de muncă, sau față de o mamă ce suportă hărțuirea sexuală a șefului ca să-și păstreze locul de muncă, iar exemplele pot continua.

    Hai să fim realiști, prostituatul și-a ales singur drumul de-a face bani mulți și ușor, iar posibilitatea de a își găsi un sugar dady care să-l asigure bănesc pe viitor e mult mai sigură, decât de-a ne găsi noi un iubit mult dorit.

    Până la urmă despre ce vorbim?
    -Despre un regizor care v-a făcut să uitați realitatea și să compuneți pe gratis, poezii măiestre despre filmulețul lui. Cu alte cuvinte v-a traso pe la spate și va și plăcut, fără măcar să realizați ce vi s-a întâmplat.

Comments are closed.

Vezi si...

“Cultura gay” si homosexualitatea

Lately tot aud de "gay culture", dar totusi, ce legatura are cultura cu identitatea unui individ? Este (homo)sexualitatea o cultura? Ar trebui considerata asa? Astept pareri.

Articole din aceeasi categorie