shadow

bridegroom-movie-posterE prima dată când nu știu cum să încep. Nu cred să existe vreo exprimare potrivită sau poate chiar vreo descriere care să se ridice la standardele pe care le merită documentarul acesta.

Dacă vreodată a existat iubire, ăsta e cel mai bun exemplu. Speranța fiecăruia, visul care pentru cei mai mulți probabil nu se va împlini niciodată. Nu asta e relevant însă, ci să nu renunți indiferent de obstacole.

E important să trăiești fiecare clipă, fiecare amărât de moment la intensitatea lui demnă de apogeu.

E important să lovești zenitul, să simți.

E important să știi când să prețuiești și să nu lași speranța umbrită de îndoială.

E important să iubești.

Viața e ceva ce se întâmplă și asupra ei nimeni nu are control. Asta uităm mereu.

O prezentare mai bună a documentarului e în video-ul următor:

Viața se întâmplă și, din păcate, la fel și moartea.

E important să vizionezi documentarul, indiferent cine ești, ce orientare ai, ș.a.m.d.

E important pentru că nu e o poveste!

Nu e viziunea cuiva!

E realitatea!

Prin urmare: google it! watch it!

Aștept păreri chiar dacă ți-a plăcut sau nu.

Stay safe!

skylerJ


Alte articole scrise de același autor (skylerJ):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

skylerJ

O să vă las pe voi să aflați cine sunt. "Teme-te mai puțin, speră mai mult; mănâncă mai puțin, mestecă mai mult; plânge-te mai puțin, respiră mai mult; vorbește mai puțin, spune mai mult; iubește mai mult și toate lucrurile bune vor fi ale tale." Proverb Suedez.

Comments

 1. Petre    

  Am documentarul pe laptop de cateva zile, mi-e teama sa ma uit la el ca o sa plang prea mult.

 2. Gabi    

  Foarte bun documentarul, m-a emotionat până la lacrimi.

 3. doby    

  Mare parte din documentarul asta arata fals, in special pampalaul ala (Shane ?) pe care l-as bate pan’as face barbat din el. Pe dracu ! Mai bine continuam sa vad remake-ul RoboCop >:(

 4. Ferudin    

  @doby: Pe ce te bazezi cand concluzionezi astfel,cum ca”mare parte arata fals”?.Acum m-ai facut curios,ce parte ti-a creat totusi impresia de veridicitate?);Te bazezi cumva
  pe barbatul etalon din tine?(caci atunci as prefera sa fiu orice mai putin „barbat”,asta daca nu imi aplici tu vreo bataita in locul potrivit si cine stie ce zgomote si gemete poate scoate barbatul din mine…).

 5. doby    

  ^^ Suna tentant ultima parte, dar… nu !

  Putea sa fie un documentar despre 2 baieti care s-au indragostit unul de celalat, care si-au intemeiat un camin, si-au luat un catel, s-au inconjurat de prieteni sustinatori, si-au tinut mai toata familia alaturi, au pus bazele unei afaceri, si-au facut timp ptr. distratie, aventura… si pret de aproximativ 6 ani, au avut parte de o viata implinita, pana ce accidentul ala stupid i-a despartit. In schimb, documentarul asta a fost ptr. mine ca un material smiorcait, regizat de un aparent falsar, un material ieftin care aduce mai mult a razbunare si care nu mi-a transmis nicio emotie (din cele asteptate). Sunt „fanatic” cinefil, si-am vazut prea multe filme proaste pana s-ajung la cele bune, de aici si reactia mea fata de documentarul asta, prost DPMDV.

 6. cristymaykei    

  DooVorbe s-a transformat in doby, probabil primul personaj era prea porcos ca sa nu aiba nevoie si de aparitia personajului doby.

 7. doby    

  @ crisymonkey, nu stiu cine-i DooVorbe la fel cum nu stiu cine esti tu, si momentan nu ma intereseaza de niciunul dintre voi. Tine-ma departe de „idila” voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *