shadow

1377616_1394799864086572_1877245004_n

 

Am tot zis ca voi scrie o recenzie al acestui club gay timisoarean, insa din diverse motive am tot amanat-o.

Nouvelle Sauvage, este in fapt vechiul Sauvage, insa s-a schimbat conducerea si s-au facut imbunatatiri substantiale, acolo unde era nevoie. Redeschiderea si rebranduirea clubuilui a fost una inteleapta, dupa ce Delirio Timisoara s-a inchis din cauza spatiului inadecvat si a multiplelor plangeri la politie.

Foarte multe nu am de spus despre Nouvelle Sauvage. Sunt seri in care la intrare esti servit un shot sau un pahar de sampanie, intrarea e tot 10 RON (doar sambata). Clubul verifica daca ai sau nu peste 18 ani, ceea ce mi se pare mai mult decat corect.

Preturile sunt mai mult decat decente, gama de bauturi destul de variata, spatiul e mare, ai unde sa respiri.

Muzica e variata, DJ-ii se schimba des, sunetul e ok, nu mai e baraiala aia de alta data.

In rest… ca oriunde, oameni si oameni. Conducerea clubului nu raspunde de activitatile „extracuriculare” care se pot intampla in baie (adica faci ce vrei, nu vine nimeni sa se uite pe sub usa cate picioare sunt, cum era alta data).

Aici este pagina lor de Facebook, unde se anunta diverse evenimente, petreceri tematice si altele.

P.S: Mi-ar placea sa vad pe pagina de Facebook, fiind pagina lor principala de marketing, anunturi cu orarul etc. mai ales zilele astea. Adica ar fi util. Nu de alta da’ ii aiurea sa mergi crezand ca ii deschis si sa fie usile inchise. 😀


Alte articole scrise de același autor (RobertG):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
  • Super tare
  • Util
  • Complex
  • Amuzant
  • Plictisitor
  • Slab

Author

RobertG

Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Comments

  1. cristymaykei    

    Abia cand am vazut cocteilurile alea multe, am inceput sa simt ca vine sarbatoarea de An Nou! Noroc cu tine Robert altfel nici sampanie nu-mi cumparasem pentru revelion. Acum am pofta de-o teQuila stropita cu garone rece rece, asezat cuminte si frumos intr-un pahar mare glazurat in care e infipta sexi o-mbreluta alaturi de un stegulet cu tricolorul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *