Coding-DoJo

Am renuntat la hosting-ul din Romania ca prea dese erau deja erorile de conexiune si am migrat spre ceva mai bun din UK.

Totul a fost restaurat conform asteptarilor, am facut update si la cateva plugin-uri, versiunea de WP. Mai de schimbat niste texte la inregistrarea utilizatorilor si cam atat.

Am restrictionat posibilitatea editarii setarilor temei pentru ca cineva a introdus o linie cumva in baza de date, sau o fi fost vreo vulnerabilitate, pentru a evita alte neplaceri in viitor.

Daca sesizati ceva ce nu functioneaza cum ar trebui, comment va rog.

Ah, si ar fi recomandat un CTRL+Shift+Del pe ultima zi, sa se stearga din cache-ul browserului anumite stiluri ca a fost inlocuita calea de nume a directorului.

Spor(i).

R.


Alte articole scrise de același autor (RobertG):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

RobertG

Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Comments

 1. RobertG    

  Ah, si acum la mesaje, pentru cei care sunt inregistrati, se pot trimite si poze, ma rog… atasamente. :)

 2. Sorinel2014    

  Ma bucur pentru reusita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *