Luați și învățați :)). Este o melodie care m-a lasat fără cuvinte. Melodia aparține celor de la Sector 7 feat Krem. Nu știu de ce, dar cred că ideea, de a expune astfel părți ale gramaticii limbii române, îi aparține lui Krem. El a participat la Romanii au talent ediția a II-a și mi-a plăcut mult semnificația versurilor melodiilor din concurs. E tare tipu’ :)) V-o recomand … melodia 😀


Alte articole scrise de același autor (castillo):


Thanks for rating this! Now tell the world how you feel via Twitter.
Ce părere ai despre acest articol?
 • Super tare
 • Util
 • Complex
 • Amuzant
 • Plictisitor
 • Slab

Author

castillo

Comments

 1. Non_Lose    

  Da, e superba piesa!

 2. CM    

  Aaaaa! să vede-ţi ce l-e face Grid!
  Ce se bagă ei peste stilul oamenilor?

 3. grid    

  Înjuratul corect gramatical e ca sexul cu prezervativ – fură bucuria descărcării și nu-și atinge ținta.

  Pe de altă parte, înjuratul în scris (de pildă, prin grafitti) e o formă de ipsațiune. E ca și cum ai încerca să „înveselești” o labă tristă, transformând-o într-un act de exhibiționism.

  O înjurătură nu trebuie să fie publicabilă ca să usture. Aș zice chiar că, odată întinsă pe un perete sau pe o foaie de hârtie, înjurătura se usucă. E ca și cum ai scuipa pe cineva trimițându-i scuipatul în plic, eventual recomandat, cu confirmare de primire.

  Nu-i vorbă, că vor și-njurătorii să-și câștige un loc în piață și-atunci își caută un „cap limpede” care să le caute cratimele-n stuchitură. Cât de limpede poate fi însă o astfel de minte pot doar să-mi închipui.

  Eu propun, în scopul eficientizării formelor de protest, organizarea protestatarilor în țarcuri. Admiterea în țarcul protestatarilor să se facă numai prin examen de admitere, după absolvirea unor cursuri de formare protesională. Așa măcar o să fim siguri că oricine deschide gura e bine căutat la dinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *